In principiu ai dreptate: indiferent de tipul relatiei, reala sau virtuala, aceasta nu trebuie ascunsa. In caz contrar, aceasta relatie ascunde multe lucruri necurate.
Da stiu. Sunt genul de persoana care nu da importanta pe parerile celor din jur asa ca nu mi se pare nimic deosebit sa facem asta. In fine... sper sa fie doar in mintea mea treaba asta. Mersi
Esti un paradox . "Da stiu. Sunt genul de persoana care nu da importanta pe parerile celor din jur ", deci nu cred ca iti pasa de ce iti zicem noi sau altii sau cei din jur, dar totusi vrei ca de relatia ta sa stie toti pe fb. Nu te doare dar te doare ---
Nu stiu, poate ii e rusine cu tine la prietenii lui, incearca sa-i oferi mai multa atentie, si demonstreaza-i ca-l iubesti!
NU stiu...nu cred ca asta este raspunsul. De fiecare data cand iesim in oras cu prietenii mei sau ai lui ma tine de mana in permanenta, ma saruta de fata cu ei, etc. Ma gandesc ca daca i-ar fi fost rusine ar fi evitat astfel de situatii. Oricum multumesc de parere, si eu m-amgandit la un moment dat la asta!
Sincera sa fiu, nici mie nu-mi place sa-mi afisez viata personala pe facebook, sa afle toti necunoscutii cu cine umblu si ce fac (inclusiv anagajatorii, ca si-aia am auzit ca mai arunca o privire pe retelele de socializare).
Aici sunt de acord cu el. de ce sa pui pe fb asa ceva? maine poimaine o sa pui si ccat o are? nu. relatia voastra e a vostra, nu trebuie expusa ca la muzeu.
Nu e vb de expunere...tu probabil spui asta din punctul de vedere al unui baiat. Nu ma gandesc ca expun asta doar ca nu mi se pare ceva depsebit si atat de grav incat mi-ar putea distruge relatie. Multumesc de raspuns!
Fie îi e rușine fie crede că cineva nu ar fi de acord și de asta vrea s-o ascundă.
Nu, eu cred că lui i se pare stupid și penibil să afișați relația pe facebook, doar atât. Gândește și tu ca el: cu ce te ajută dacă îți apare la profil "Într-o relație cu..."? De ce ți-ar păsa de comentariile ulterioare cretine, de tipul "să vă țină", dacă cei mai mulți dintre oamenii ăia nu sunt în stare să vă spună asta față în față?
Incearca sa te lasi de fb pentru ca ii satisfaci pe aia care au o inteligenta superioara si rad de prostia altora care isi traiesc viata pe fb. Cred ca asta simte si prietenul tau, adica e o prostie sa iti arati viata sociala la toti fraierii doar sa ii satisfaci.
Nu este vorba ca imi traiesc viata pe facebook. Doar ca uneori cad intr-o situatie penibila cand se gaseste cate unul sa ma abordeze si mi se pare aiurea sa stau sa spun ca de fapt eu am o relatie, etc. Mersi de raspuns