| anonimousgirl13 a întrebat:

Stiu ca poate unii o sa radeti de mine sau de intrebarea pe care o pun. Am 18 ani si inca nu am prieten/iubit. E ciudat? Vreau pareri de-ale voastre.

16 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Este ciudat cand fetele de 15 ani, in loc sa simta fluturi in stomac, simt loviturile bebelusului.
Ceea ce spui tu nu este ciudat, dar din pacate este rar.

| Betty18 a răspuns:

Nu am avea de ce sa radem. Mi se pare ceva absolut normal pentru ceea ce defineste un om, ca daca este sa o iei dupa ce este in zilele noastre la 13 ani isi incep viata sexuala ca peste ani sa sfarseasca pe centura.

Este mai bine sa astepti, crede-ma. Vei gasi tu pe cineva, exact cand nu te astepti. Cel mai bine este sa nu ai asteptari, iar viata te va suprinde placut de fiecare data.

| Liviu_2019 a răspuns:

Sa stii ca eu cunosc fete de 24 25 de ani care pana acum nu au avut nici un prieten si nici nu dau semn ca vor sa aiba in viitorul apropiat. Dar acum depinde de tine. Daca simti nevoia unui iubit atunci iti inteleg ingrijorarea. Insa nu trebuie sa ai prieten doar asa fara sa te simti atrasa de baiatul respectiv fara sa simti nimic pentru el. E aiurea.

Răspuns utilizator avertizat
| neutrino a răspuns:

Orice normalitate este ciudata si trebuie explicata, chiar justificata.

| Hevnoraak a răspuns:

Sincer eu te admir, ai o viață întreagă înainte de ce să nu te bucuri de ea, sfarșitul adolescentei.Numai odată esti tânăr de ce să iți umpli timpul și capul cu chestii care în final nu iși au rostul.Relatiile sub 20 de ani sunt tămpeni, jocuri nu au baze solide majoritatea care încep relații la vârste fragede ajung să divorteze când mintea le vine la cap.Dar atunci e prea târziu ca de obicei apar copii în ecuație și le distruge viața. Sfatul meu trăieșteți viața toate se lor rezolva cu timpul.

| amdr001 a răspuns:

Bravo! inseamna ca nu esti o c***a sau o usuratica de'aia! si cum am mai vazut raspunsuri, ce'i al tau, e pus deopartewinking eu sunt fata intr'a 8a, si imi zic multe k ii rusine k nu am avut iubit... da totusi mi se par o prostie relatiile astea de la 12-13-14 ani straight face toti se cred mari si se comporta ca niste adulti straight face lasa ca am o prietena de 20 si ceva de ani care i'a trebuit iubit de la o varsta frageda si la 19 ani ea avea copil, asa ca lasa, nu te speria! nu e nimic ciudat! ai incredere in tine!
o zi buna!

| Stephh a răspuns:

NU E CIUDAT DELOC! E un lucru bun într-un fel..fiindcă nu suferi+toate la timpul lor!

| lovitddefulger a răspuns:

E ciudat doar daca asa iti pare. Daca nu e cazul, atunci nu e ciudat.
Insa depinde, poate e si vreun motiv pentru care e asa.

| nexT_2456 a răspuns:

Ma ofer eu?!

| HellCommander a răspuns:

E complet normal!
Nu grabi absolut nimic, va veni timpul tuturor.

| Catalinspider1 a răspuns:

Sti nu e ciudat eu am 20 si nu am iubita dar am prietene sper ca te am ajutat mai astept intrebari happy

| Deiutzaaaaa a răspuns:

Sincer... uneori e mai bine sa nu ai pana nu ajungi la o varsta la care gandesti cum trebuie. Nu e deloc ciudat si stai linistita ce e al tau e pus deoparte...ti-o spun din propria experienta. Va veni o vreme cand o sa ai si u prieten doar lasa sa se intample. Mie una mi-a aparut in cale chiar cand nu ma gandeam ca asa o sa se intample. Ai grija de tine :*

| anonimousgirl13 explică (pentru Deiutzaaaaa):

Mersi de sfat:*

| Deiutzaaaaa a răspuns (pentru anonimousgirl13):

Ndc si ai grija de tinehappy in final o sa vezi ca totul e bine. aceeasi intrebare mi-o puneam si eu candva dar acum e ok

| Vlad_Droopyjr_1990 a răspuns:

Depinde de fiecare persoana uni sunt impreuna de la varsta de 13 ani si uni la varsta de 23-26 etc... oricum pentru fiecare exista un baiat/fata care sa fie la fel ca tine deci exista in lumea asta cineva care poate fi cu oricine de pe planeta... BAFTA!