Sincer. Am fost in aceeasi situatie. Bine. Eu eram in a 8-a. El era mai mare ca mine si deci stia care-i treaba cu sarutul si chestii de astea. In fine. M-a sarutat si era fooarte ciudat cand mi-a bagat limba in gura. Damn. La inceput nu mi-a placut si nici nu facem nimic cu limba . El facea toata treaba . in cele din urma, m-am obisnuit si a inceput sa-mi placa. O sa vezi ca asa se va intampla si la tine. Nu-i mare scofala.
Nu stiu ce sa zic dar nu credeam ca baiatul poate pune o asemenea intrebare...sarutati fata asa cum sti e imposibil sa nu sti tu ceva acolo.inceraca o sa reusesti.PA,,,,funda?
Pur si simpu sa o misti
oricum cand o sa simti buzele prietenei tale pe ale tale totul o sa vina de la sine
Nu trebuie sa-ti fie teama, pot sa-ti propun 2 metode :1. poti sa-i spui lui in fata ca nu te poti saruta si ca daca vrea sa fie cu tine sa incerce sa te invete. A doua metoda-nu este nimic komplikat trebuie doar sa ii faci ca un masaj la limba si asta tot...
Ii poti spune ca nu ai mai sarutat pe nimeni te va intelge crede-ma am fost in aceeasi situatie ca tine