Deci cum sa incep, in primul rand nu trebuie sa te simti deloc murdara nu gresesti cu nimic, sexul ar trebui sa fie un subiect de discutie cat se poate de important si cat se poate de serios tinand cont ca lumea in care traim e cam.inapoiata. de asta si se intampla atatea lucruri negative sa nu spun rele, sarcini nedorite, boli etc. pentru ca lumea nu vrea sa vb iar cei care vor sunt aratati cu degetul, din pacate inca traim intr o lume comunista chiar daca nu ne place sa recunoastem, totodata una e sa vb despre sex alta e sa l practici in drumu mare si cu f multe persoane, atunci nu mai e vb ca esti o persoana murdara ci pur si simplu scurt pe doi esti o femeie usoara sau curva pe intelesul tuturor. ai grija de trupul tau indiferent de ce ti iese pe gura, cat despre An3ta17 nu ai curajul sa scrii cuvantu SEX iei si pui steluta?! hmm esti de la CNA? despre persoane ca tine era vb
Nu, cred că e bine să ai o atitudine deschisă cu privire la sex și că este un subiect perfect normal de discuție, ceva ce toată lumea face și ceva deosebit de interesant. Din păcate cei mai mulți din jurul nostru au cunoștințe rudimentare despre asta și educație sexuală nu se prea face în școală.
Din păcate societatea românească este misogină iar tu ești fată. O atitudine prea deschisă cu privire la sexualitate din partea ta poate fi interpretată GREȘIT ca și promiscuitate și poți fi tratată aiurea pe nedrept. Așa că ai grijă ce vorbești și cu cine, dacă vezi că nu ai cu cine nu te obosi degeaba.
Numai bine!
Nu gresesti deloc daca se poate sa ne intanlim undeva sa discutam pe tema asta ce zici?
Suntem un popor de indoctrinati din cauza asta multi te considera "murdara" nu uita ca zeci de ani in timpu stim noi cui... oamenii au fost indobitociti si unii incearca sa faca asta si mai departe, asa ca nu te lua dupa unu si altu fi deschisa si poarta-te ca atare multa bafta in sf o intrebare normala la cap!
Buna.Poate ca la acele persoane nu le place sa vorbeasca despre acest subiect, sau cred ca stiu tot in ceea ce lagat s*x-ul, sau poate cred ca a vorbi cu alte persone despre asta este ceva jenant...Fiecare cu parerea lui.Eu cred ca e bine sa vorbesti cu cineva care stie mai multe despre s*x pentru ca afla lucruri noi si cand vor ajunge sa faca pasul urmator intr-o relatie nu vor stie nimica despre acest subiect.Diferenta dintre s*x si a face dragoste este ca. Dragoste faci cu persoana iubita.iar s*x de exp la o aventura sau cu o persona pe care nu o iubesti sau nu simti nimic fata de el. Poate daca ai schimba subiectul adica s*xul in a face dragoste poate asa te vor asculta si vor avea o parare cu totul alt ceva.
Succes:*
☻ întreabă: