| BoOgGhHyY a întrebat:

Buna stiu ca suna ca mai multe intrebari pentru ca am vazut si eu multe intrebari de acest gen da nu am gasit nici un raspuns potrivit pentru siuatia mea. ajuatati-ma cu un sfat mie imi place de o fata foarte foarte tare si cand ma apropii de ea nu ii pot spune ceea ce simt si nu stiu de ce.si acum recent s-a suparat pe mine si din cate am auzit eu de la o prietena dea ei ca am stat dupa ea si ei nu i-a placut.eu am mers sa ii spun ceea ce sint si nu am putut. spuneti-mi cum sa ii spun ca nu stiu cum sa ii spun ca imi place de ea chiar daca nu imi raspunde afirmativ da macar sa stiu ca am incercat. i-am spus unui prieten de-al meu sa o intrebe ce crede despre mine si a spus ca ar fi cu mine da... nu mia mai spus ala nimic ajutati-ma daca aveti vreun sfat.eu am tupeu doar ca, cand o vad nu stiu ce am si nu ii mai pot spune ceea ce simt. dau funda desigur

Răspuns Câştigător
| raluca18 a răspuns:

Trebuie sa iti iei inima in dinti si sa spui tot ceea ce ai pe suflet, tot ce iti vine pe moment, tot ce gandesti despre ea si tot ce vrei (sa fii cu ea)doar da drumul la cuvinte succes

2 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Si e greu sa scrii doua vorbe pe o hartioara? I-o dai si astepti,cu toate ca, daca o intrebi prin viu grai, vei vedea reactia ei si vei intelege raspunsul pe loc.Asa,cu biletelul, vei avea de asteptat...Mult noroc!

| PitikBhaa a răspuns:

Spune-i asta printr-un biletel daca nu poti fata in fata