| anonim230 a întrebat:

stiu ca suna ciudat, vorbesc cu o fata pe mess, sms-uri si la telefon de vreo 4 luni timp in care a tot ezitat sa ne vedem (pe motic ca e mai timida), de vreo saptamana am ajuns la stadiul in care imi spune ca ma iubeste si ca tine la mine (ceea ce se intampla si in cazul meu, dar nu de o saptamana).
maine mergem in parc impreuna si nu prea stiu cam ce sa fac si cum sa ma comport, adica chiar tin la ea si nu vreau sa o supar cu ceva sau sa stric ceva ca sunt penibil sau mai stiu eu cum. multumesc anticipat! happy

3 răspunsuri:
| Usagiii98 a răspuns:

Pai cu ce ai putea sa o superi? Ramai TU,ca asa este cel mai bine. DAca te stresezi sau te fortezi sa pari diferit atunci o sa strici tot. Oricum,daca tine la tine atat de mult pe cat spune, nu se va supara daca faci ceva gresit ( la urma urmei, omul din greseli invata :)) )

Succes!

http://jumatate-de-creier.blogspot.com/

| AncutzaDragutza97 a răspuns:

Tine-o de mana si fii u insutiwinking succesuri rolling on the floor)

| dia200 a răspuns:

Api in primul rand inbracate si u cumva mai frumos sa arati bine 2 ia o floare si daio de preferat trandafir 3 daca ii timida vb despre chesti care le aveti in comun si nu uita ca daca va apropiati si se uita la buzele tale inseamna ca vrea sa te sarute. mult succes sper sa iti fiu de ajutor