anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca va suna ciudat dar..am 15 ani si nu am sarutat niciodata.mie Africa sa nu am fac de ras I don't want to see cine ma poate ajuta? Am auzit ca existe filmulete care sa te ajute daca imi puteti da unul va rog big grin daca nu..imi puteti explica ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
| Mookie a răspuns:

Ai mai jos un link către un site în care se explică unele sfaturi cu privire la primul sărut şi la săruturi în general.
Important e să te laşi condusă de val şi eventual de partener! Totul vine de la sine! Şi nu sună ciudat întrebarea ta:) Ai tot timpul din lume să faci acest pas, important şi de preferat ar fi să-l faci cu persoana potrivită.

http://www.clopotel.ro/......t-130.html

9 răspunsuri:
| defibrilator a răspuns:

Esti fata sau baiat

| IzabellaVanessa a răspuns (pentru defibrilator):

Fata happy

| defibrilator a răspuns (pentru IzabellaVanessa):

Pai lasi cam totul sa decurga de la sine, ai grija la limba, ca daca are ceva experienta va icerca sa ti-o strecoare printre buze, permite-i sa o faca, eventual fa-o si tu, nu prea ai ce sa gresesti, daca vrei mai multe detalii iti dau id-ul sau nr de tel si vb mai in detaliu

| Deea1111 a răspuns:

Uite eu am am 14 ani si toti stiu ca nu am avut primul sarut inca si nimeni nu rade de mine. Oricum asta se va intampla mai devreme sau mai tarziu stai calma.P.S Probail la un moment dat ve simti niste presiuni de la prieteni daca stiu de cine iti place.Si cand se va intampla vei sti dintr-o data ce trebuie sa faci.

| Mangeyoku a răspuns:

Nici eu nu am sarutat niciodata, dar asta nu este o problema. Daca nu ai sarutat niciodata trebuie sa fii mereu pe faza.Cauta baiatul care ti se potriveste tie, de care-ti place, imprietenestete cu el, dupa ceva timp ii spui ce simti pentru el, poate ajungeti impreuna si te saruti.Cum sa spun,primul(a) este ca o rampa de lansare,dupa ce te saruti cu unu(una).si alti vor dori.
Eu iti urez noroc,ups,am citit din nou ultimul rand,asa ca mai adaug ceva, fiind primul sarut, fa-l sa iasa perfect, cauta persoana pentru care simti dragoste adevarata, si astfel vei fii foarte multumita.

| IzabellaVanessa a răspuns (pentru Mangeyoku):

Multumesc mult :*

| Mangeyoku a răspuns (pentru IzabellaVanessa):

Nu ai pentru ce tongue

| Pinga a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=J8i6Lud97Vc&feature=related pentru inceput ai putea sa incerci asa sau cel mai usor doar va apropiati unul de altul magia vine de la sine :| scuze nuprea cred ca te-a ajutat prea mult dar nu stiu sa explic

| adytuzzz a răspuns:

Pai in primul rand daca esti fata trebuie sa fii oarecum relaxata.BAIATUL TREBUIE SA FACA PriMUL PAS.sa nu te ingrijorezi chiar daca ai 15.si chiar daca toti rad de tine nu-i baga in seama incearca sa treci peste.Sunt sigur ca 1 tau sarut o sa fie frumoshappy