Prima chestie: prin masturbare, ai orgasm? Dacă da, e timpul să îți înveți partenerul ce și cum să facă pentru a te duce și pe tine (nu doar pe el) pe culmea plăcerii. Nu poți avea parte de calitate în sex fără comunicare.
Dacă răspunsul la prima întrebare este „nu", e timpul să înveți tu mai întâi ce anume și cum trebuie făcut ca să ai un orgasm și pe urmă treci la pasul doi (v. mai sus) - comunicarea cu partenerul.
Nu te poate invata nimeni ceea ce nu simti si nu poti face.
Expermineteaza, asa inveti!
Iubita,adevarul e ca e normal sa iti fie frica. daca relatia e serioasa si baiatul se comporta frumos, ai incredere in el etc, fa pasul asta. daca nu, ai grija.ca sa iti raspund la intrebare, totul vine de la sine.e mai usor decat crezi.intr-adevar o sa te doara la inceput, dar daca baiatul stie cum sa se comporte cu o virgina, totul va fi ok.nu uita de prezervativ
Trebuie sa faci des sau cand ai incredere in tine si esti relaxata,nici o data sa nu faci dragoste cand esti nervoasa suparata sau incordata,pentru ca,nu o sa ai nici o satisfactie.
Daca vrei niste pozitii iti recomand (Pozitia muntele magic, Calareata inversata, Unghiul potrivit, Pozitia Indianul in cap, Piciorul senzual, cauta pe net ce ti-am scris si vezi daca iti place).
Trebuie sa gasesti o pozitie in care si tu sa fi satisfacuta dar si partenerul.Iti recomand si putin alcool si un film erotic, o sa te simnti mai bine.
Sper ca te-am ajutat si trimite-mi un mesaj in privat daca te-am ajutat cu ceva.
Tu nu esti relaxata. Nu esti excitata destul in timpul actului sexual. Ai nevoie de mult mai mult preludiu. Pana simti nevoia de te penetra. Daca incepeti direct fara sa simti nevoia de asta ci doar de dragul de a face sex normal ca nu o sa simti nimic niciodata. La sfarsit o sa zici am facut-o si pe asta, ce mai facem?
Preludiu! Citeste despre preludiu.
Dupa care incerci cu partenerul tau diferite pozitii si ii spui care te face sa te simti cel mai bine.
In timpul actului nu e suficient sa "dea ca boul " ai nevoie de mangaieri, saruturi, atingeri pentru a crea starea de excitatie maxima.
Atingerea orgasmului de catre ambii este foarte importanta intr-o relatie; daca el nu te intelege si nu vrea sa incercati sa atingeti impreuna aceasta stare nu cred ca e persoana potrivita.
Multa bafta!
anonim_4396 întreabă: