anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu si cred ca nu este normal ceea va voi intreba...De multe ori mi s-a intamplat sa "am pofta (nu stiu ce altfel de expresie sa pun)" de un sarut, o imbratisare, o mangiere din partea unui baiat. Nu am avut pana acum un iubit {am 12 ani, stiu ca gandesc matur pentru varsta aceasta, dar va rog, nu ma criticati, am nevoie doar de rasp. vostruwinking }, dar indragostita sunt. Nu am avut un iubit pana acum deorece cred (si voi crede) ca "iubitii" de la varsta asta, deterioreaza intr-un fel relatia mea cu scoala. Vreau doar sa "cochetez" cu ideea asta. Dar sa revenim la subiect, de ce de la un timp simt nevoia aceasta? Desi nu am de la cine sa cer astfel de lucruri, tanjesc dupa acestea. Ajutati-ma!sad

Răspuns Câştigător
| Ellie099 a răspuns:

Si eu am 12 ani...aaaa se poate sa iti doresti asta pentru ca asta e varsta de "iesit la suc"si normal orice fata normala si'ar dori asa ceva. daca tot simti nevoia de asa ceva ar fi normal sa-ti faci un iubit ca sa te simti mai bine... sper ca te'am ajutat >big grin

2 răspunsuri:
| BoyOfHell a răspuns:

Este normal. Foarte normal. Si nu doar feteleoh go on si baieti. Pai pentru inceput. Uni din prieteni tai poate te plac thinking nu ai de unde sti dar in general cauta un baiat cu care te intelegi bine dar si imi important te intelege. Sa stie pana in ce punct sa mearga. Iar daca nu va merge bine thinking pui din nou o intrebare si cineva iti va raspunde [ nu prea stiu cum sa exprim sentimentele si etc... iti dadeam un raspuns mai clar daca puteam. ]

| Baky a răspuns:

Si eu sunt in aceasta situatie!sad