Nu ma bag pe partea cu relatii sexuale. Treaba ta. Si a lui.
Cum sa dureze mai mult? Hmm... Trebuie sa comunicati, sa aveti incredere unul in altul, sa va lasati spatiu, sa nu va vedeti chiar zilnic, sa nu-l obosesti cu telefoanele [ nici el pe tine ] sa iesi cu prietenele si el cu baietii.
Dar, cel mai important e ca voi sa fiti compatibili pe termen lung. Depinde daca sunteti dispusi sa faceti compromisuri de dragul celuilalt, inca un lucru foarte important. Si nu fii incapatanata. Lasa si tu de la tine, dar fa-l sa inteleaga ca nu esti singura care trebuie sa faca asta.
SPer ca te-am ajutat :*
Dacă vrei ca relația să fie una de lungă durată trebuie să comunici foarte mult cu prietenul tău, să există încredere reciprocă, respect și înțelegere. Dar cea mai importantă este comunicarea, fiindcă, atunci când aceasta nu este prezentă, intervin multe neînțelegeri.
Baftă!
8 ani diferenta? mi se pare enorm...el are alta gandire fata de tine nu cred ca va potriviti cauta-ti si u pe unul de 18 ani mai bine.
Ca o relatie sa fie stabila nu conteaza varsta. Trebuie sa exista doar iubire si incredere.
Fa in asa fel sa nu afle lumea ca cel care va avea probleme va fi doar el! totusi la urma urmei in fata legii tu esti minora!
Putin cam mare tipu'!
De ce intretii relatii Sexuale?
Ai doar 15 ani! Domnisoara vezi-ti de copilarie!
Iti va parea rau mai incolo!
Peace!
anonim_4396 întreabă: