Bună, sunt adolescentă, menstruatia mi-a venit pe 2 iunie si a decurs normal, tin sa mentionez ca e neregulată, ultimul act sexual a fost pe data de 16 mai, m-a luat durerea de sani cu 2 săptămâni inainte de a-mi veni si dupa ce s-a terminat menstruatia durerea de sani inca persista si am avut o scurgere de sange din vagin acum cateva zile, de pe data de 22 mai tot fac teste de sarcina si toate au iesit negative. Am făcut vreo 5-6 teste in intervale diferite de timp, adica unul pe saptamana, cam asa. Intrebarea este, daca insarcinata nu sunt, de ce inca ma dor sanii la atingere si am avut acea scurgere, este vreo infectie sau ce anume ar putea fi? Dau funda, orice parere e bine venita!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Nici un test de sarcina din lume, nu va putea arata o sarcina la cateva zile dupa sex!
Un test corect de sarcina se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala.
SE pare ca majoritatea testelor facute pana acum, au fost facut inutil si eronat, fiind facute cu mult timp prea devreme.
Avand ciclul neregulat, ovulatia, perioada fertila si urmatorul ciclul, nu se pot calcula sau aproxima, fiind recomandat ca toate partidele sexuale sa se faca cu protectie.
Cand ignori protectia, este normal sa te astepti la sarcini nedorite sau chiar boli cu transmitere sexuala.
In ce privesc durerile de sani, apar din cauza modificarilor hormonale din corpul tau.
Ultimul act sexual a fost pe 16 mai, iar eu am facut test de sarcina pe 26 iunie, care a iesit negativ, a trecut mai bine de o luna de la ultimul act sexual, daca era ceva nu iesea pe test?
Fiindca testele de sarcina au fost efectuate dupa ce a trecut mai mult de 28 de zile zile, fata de data la care a fost intretinut actul sexual amintit, se poate considera ca toate rezultate NEGATIVE obtinute, sunt in proportie de 99-100% valide, valabile si CORECTE
Sangerarea poate fii un semn ca-ti vine menstruatia sau poate fii de la o rana pe colul uterin.
In ce privesc durerile de sani, sunt perfect normale, datorita activitatii hormonale a fiecarei persoane. In anumite zile sanii pot fii mai durerosi, alte ori umflati, alteori moi, totul depinzand strict de activitatea hormonala a corpului tau.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.141.18.167) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro