| alex94 a întrebat:

Sunt alex, am 16 ani din Craiova. Am avut o viata mai indiferenta pana acum in sensul ca nu imi prea pasa de ce se intampla in jurul meu, dar de la o vreme a inceput sa conteze. Incep sa imi fac griji pentru. ca nu am avut niciodata o prietena. Si si mai rau, nu am fost niciodata intr-un club, discoteca, etc.
In plus am si putini prieteni. Imi puteti da ceva sfaturi? cum sa fac sa cunosc mai multa lume, cum sa fac//cu cine sa ies in oras? ce se intampla acolo, cum ar trebui sa ma comport?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

BUna, trebuie sa te comporti mereu natural, sa fi natural si sa gandesti pozitiv...incearca sa iti faci noi prieteni, comunica cu cat mai multa lume, ai grija de aspectul fizic, fi optimist si lasa sa vina totul de la sine.
DAca nu ai avut prietena inca nu iti face griji, ca este timp si poate nu ai intalnit inca fata potrivita, va veni si randul tau sa ai o prietena...pai nu te izola daca vrei sa iesi sa te distrezi, integreaza-te intr-un grup, sau daca esti integrat, mergeti in diferite locuri doar sa ai grija sa nu intri intr-un anturaj prost care sa te induca in eroare.
FA mereu ceea ce iti place, fi glumet, dar fara sa intreci limita bunului simt, imprieteneste-te cu baieti, cu fete si ai sa vezi ca va bine.Ai oricum timp si pentru cluburi, discoteci, nu e asa grav, ai grija ce faci.

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din punct de vedere legal, minorii nu au voie in clubri si discoteci. Chiar daca nu crezi, sa stii ca foarte multi adolescenti de 16 ani nu au fost si nici nu au de gand s-o faca prea curand. Cat despre prietene, esti abia la inceput, nici n-aveai timp sa ai prietena pana la varsta asta. Nu te ingrijora, o sa vina cand va fi timpul.

| Blosssom a răspuns:

Si eu sunt din Craiova happy