Interesant...deci placi foarte mult doua persoane de sex diferit in acelasi timp. Pai daca nu faci ceva in sensul de a te apropia de ei ca sa stie si ei de existenta ta ramai numai cu admiratul. Incearca sa te imprietenesti cu baiatul respectiv, tatoneaza terenul si iti dai seama daca e deschis spre relatii de genul respectiv daca e cel putin bisexual. Nu trebuie sa i o spui verde in fata, adica o abordare directa l ar pune pe fuga sau mai rau ar reactiona intr-un mod care nu ti l ai dori. Daca nu merge te poti orienta catre fata incercand s o cuceresti. Pana nu incerci n ai de unde sa stii daca ai vreo sansa cu vreunul dintre ei sau nu. Bafta!
Ufff. Complicat. Deci esti bisexual, dar aici nu este vorba de ales. Trebuie sa ii cunosti bine pe amandoi. Iti dai seama ca natura cere o fata mai ales ca nici nu stii daca respectivului baiat ii plac tot baietii. Si eu am avut momente de cumpana cand nu imi dadeam seama cine imi place si am mai asteptat putin ca sa ii cunosc nai bine si ca sa nu fac o greseala.
Sa ii combini pe ei amandoi, dupa care sa ii convingi sa te lase sa te uiti la ei in privat