Ma inclin respectuos in fata autosuficientei dumneavoastra! Chiar nu inteleg de ce mai ai nevoie de vreuna din ele cand practic esti mereu in compania ta si poti avea pe oricine iti doresti? Uneia i-ai spus din greseala ca o placi? Si apoi vrei s-o lasi pe cealalta pentru ea? Nu mai bine iti doresti tu sa fii cu cea mai sexy tipa din scoala daca tot reusesti orice? Nu e rea siguranta de sine, insa orgoliul urias si supraevaluarea de sine sunt niste probleme urate de personalitate, sper sa iti dai seama la timp, miezule
Offtopic : Esti bun omule, esti tare, cool super.
Ontopic : Te-ai gandit ca poate tie iti va place de alta fata si o lasi pe Andra ea se va sinucide si o vei avea toata viata pe constiinta?
Te satuiesc sa o lasi pe Raluca daca ai doar mila pentru ia, ceea ce reiese din ce ai spus, ca nu vrei sa o faci sa sufere.
Daca ti la Andra mai mult ca la Raluca, atunci incearca sa ii spui cat mai frumos /ralucai ca tia-i gasit pe altcineva pe care o iubesti mai mult, adevarul.
Asta e doar parerea mea, sper ca te-am ajutat.
@bogdanik96 Deci mai inteles, dar doar pe jumatate... eu am uitat sa specific ca ele sunt cele mai bune prietene, de aia mi-e asa de greu. Eu i-as fi spus asta de la inceput... Mersi ca ai incercat >
Mutubal întreabă: