| alexa_3975 a întrebat:

sunt alexa si sunt noua pe aici! voiam sa pun o intrebare despre o chestie. imi place fff mult de un baiat si el stie... si voiam sa va zic ca de cand stie asta se poarta foarte ciudat, ma impresioneaza, imi zambeste imi vorbeste mereu frumos... dar o fata mi-a zis ca a vorbit cu el si ca el i-a zis ca eu il enervez si ca nu face decat la misto totu... si i-am zis si a zis ca nu e nimic adevarat... si acea fata chiar nu este cea mai buna prietena a lui ca sa-i zica. si nici n-avea cand. ce credeti? sa-l cred pe el?

8 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Pai, nu te lua dupa ceilalti k poate le este ciuda si de aceea iti spune asta.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Daca se poarta frumos cu tine...inseamna ca te place...nu te lua dupa "prietena"winking poate fii invidioasatongue

| liz23 a răspuns:

Te poti lua dupa ceea ce simti u ca se intampla, nu dupa spune-le nu stiu cui. Daca zambeste, zambeste si u. iar daca iti place preia initiativa, pana la urma ce ai de pierdut?

| Instinkt a răspuns:

Credel pe el pentru chestiile asta:
1 poate fata e geloasa si a inventat
2. baiatu poate i-a spus ca il enervezi la misto sa nu auda toti ca te place

Răspuns utilizator avertizat
| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

Eu zic ca daca se poarta frumos cu tine si atat....nu te place daca i-ai spus si sentimentul ar fi reciproc ar reactioa cu siguranta

| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

Apropo te cheama Voinea Alexa?

| Absinth a răspuns:

Fetele sunt invidioase, indiferent ca ii este prieten amic sunt geloase si rautacioase.