Pai poarta-te frumos si fii tu.
Iar daca nu da nici un semn ia-l pur si simplu de mana si spune-i ca il placi insa dupa aceea da-i neaparat un sarut.
Sper ca ti-am fost e ajutor si da-mi si mie un mesaj cu ce s-a intamplat
kiss... funda?
Ouauu... Da cum de ai trecut in clasa a8a?
Cred ca mai intai ar trebui sa inveti sa scrii Romaneste si apoi sa-l cuceresti pe acel baiat
Vrei un sfat?
Ia cartea de limba romana sau abecedarul daca il mai ai si fii si tu ca si copiii aia mici :
Inveti sa scrii pe "a" pe "b ".
" iel "... Da. Daca "iel " nu isi bate joc de tine si vine numai din cand in cand la tine, asta inseamna la tine atractie?
Eu zic ca sa te mai gandesti. Pana o sa-l cuceresti o sa se termine vacanta si o sa vina scoala si el o sa plece.
EuSiAtat
Daca e la fel de analfabet ca tine, scrie-i o scrisoare, categoric il cuceresti, Xena.
Am un feeling ca parcul e Moghiorosi.
Eu zic ca nu exista metode de cucerire. Trebuie doar el sa te placa. Asta e tot. Spune-i in fata ce simti. Acum, cred ca iti este frica de un raspuns negativ. Dar, nu dispera, mai sunt baieti pe planeta. Dar, daca chiar il placi asa de mult, vorbeste cu el, spune-i ceva, incearca sa afli daca si el te place!
Juma, nejumate, cert e ca scrii dezastruos. Daca vrei sa te luam in serios scrii si tu corect. Esti in Romania, invata sa scrii in romaneste.
Nu nu e moghiros e herastrau>:p>:p si sa stii cas juma nemtoaica >:p da dfaia nu sc bine ceva