Depinde mult si de baiat, dar daca te iubeste, in mod normal ar trebui sa aiba o reactie pozitiva si sa fie mandru ca esti virgina. Totusi pot exista si exceptii
Eu nu pot zice altceva decât jos pălăria! Ai tot respectul meu pentru că te-ai păstrat astfel, că ai gândit bine spre deosebire de muuulte fete ce au regretat după, dar cum fiecare e unic, fiecare poate reacționa altfel, deci un răspuns sigur nu îți poate da nimeni. Depinde de persoană...
Ce băiat mai este acela dacă comentează? Deja e cel mai josnic om de pe pământ dacă răde de treaba asta sau se desparte de tine.
Niciun băiat cu capul pe umeri n-ar avea o reacţie negativă. Fiecare băiat,în sinea lui,preferă să aibă o fată virgină lângă el,să fie el primul.N-ai de ce să-ţi faci griji, numai să-ţi găseşti persoana potrivită, care să merite şi să te merite. Felicitări pentru performanţă, nu multe sunt ca tine, la 18 ani!
Sunt fata si iti pot spune ca un baiat ar gasi admirabil acest lucru si te-ar considera speciala.
O fata ce se culca cu un baiat intainte de casatorie, denota un caracter slab, de curva.
Curvele ce s-au culcat cu baieti inainte de casatorie, au tendinta de a le stigmatiza pe cele casate, ce si-au pastrat puritatea pana in momentul casatoriei, iar baietii, de multe ori, pentru a le comvinge sa se culce cu ei, folosesc tertipul miselesc de a le ironiza ca pana la aceasta varsta au ramas virgine.
Virginitatea este o cinste, o coroana, nu o rusine, ceea ce face SA PARA o rusine sunt tocmai comentariile celor/celor fara rusine care vor sa intoarca mizeria lor in ceva bun prin a face sa para binele ca ceva rau.
Dumnezeu sa te binecuvinteze!
Să aibă o reacție negativă? De unde ai mai scos-o și pe asta...
Cel mult reacția lui va fi una de mirare. Dacă totuși este să meditezi la o posibilă reacție.
Sfatul meu ar fi să nu iei în considerare păreorologii experți în femei. Unii vor femei experimentate, altele virgine, altii inca nu si-au inceput nici ei viața sexuală.
Dacă este să îti incepi viata sexuală, o faci pentru că simti nevoia atat fizic, de a elimina tensiunea sexuala cât si emotional, atunci cand se crează o conexiune intre tine si o altă persoană.
anonim_4396 întreabă: