Pai daca i`ai demonstrat ca il iubesti nu are de ce sa se indoiasca de tine.
Daca te iubeste, vorbeste cu el spune-i sincer ca poate avea incredere in tine. Ca niciodata nu l`ai putea insela.si ca il iubesti mult.
Te va intelege. E doar o excursie cu parinti, nu il parasesti.
Daca sunteti de 1 an si 8 luni inseamna ca te iubeste prea mult si ii e frica sa te lase sa pleci. Vorbeste`i din suflet si fi foarte sincera.
Majoritatea baietilor se tem de acest lucru.si incearca si tu sa'l intelegi ca ii e teama ca te'ar putea pierde pentru ca te iubeste prea mult si nu ii e usor sa se obishnuiasca cu gandul ca intr-o zi ai putea fi a altcuiva si nu a lui.si e oricum foarte clar ca te iubesete pentru ca de indata ce aveti o relatie de 1an sh 8 luni... e o preioada foarte lunga sh sigur 2oameni care nu se iubesc nu ar putea fi impreuna atata tp.deci ceea ce trebuie sa faci e sa fi foarte deschisa cu el sa'i spui cu multa sinceritate cat de mult il iubesti sh sa'i spui ca daca sh el te iubeste pe tine ar trebui sa aiba sh inceredere, pentru ca iubirea inseamna sh incredere. spune'i ca de indata ce in tot timpul in care ati fost impreuna nu ai calcat stramb cu siguranta n'o vei face acum.
mai, cam asta e parerea mea.nu stiu, sper ca am fost si eu cat de cat de ajutor sh sper sa reusesti sa-i castigi intreaga inceredere prt tau...succes!