Pai daca a zis ca nu mai vrea sa-l cauti niciodata de ce mai vrei sa te impaci cu el. E car ca nu te mai vrea. Tu inca il iubesti si o sa suferi mai mult vazandu-l ca nu mai tine la tine si numai vrea sa va impacati
Eu cred ca mai bine e sa-l uiti.Nu merita sa suferit pentru el. Daca nu te mai vrea mai bine e sa treci peste.
Ai grija de tine
Suna ca povestea mea.Si eu ma gandeam la fostul.Si el e orgolios, de pare ca nici el numai vr sa auda de mine.Eu cel putin m-am refacut in urma respingerii lui.Ar trebuie sa faci la fel.Gand ca sunt baieti mai buni ca el.Chiar trebuie sa decazi in fata lui asa mult? Afiseaza te cu altul prin fata lui, fa te frumoasa, imbrakate sexy si sa vezi ce vine el la tine inapoi, dar atunci sa fii desteapta si sa il respingi, exact cum a facut el
bafta:*
Fii pretentioasa
Pai stii u dragoste cu sila nu se poate... poate ca nu te mai place.sau de ce anume v-ati certat? nu stiu ce sa zic.nu cred ca ar fi bine sa te bagi u asa aiurea cu el. daca nu te mai vrea...si totusi daca il iubesti asa d mult spune-i ca pentru tine e important sa ramaneti amici si incerci sa fii amik cu el sa-l ajuti sa-si faca alte prietene chiar daca e greu.asa ar prinde incredere in tine sau nu stiu poti sa te duci la el si sal intr dc nu te mai considera atragatoare d ce vrea sa va despartiti uneori cateva lacrimi ii pot inmuia mult pe baietii orgoliosi! succes:*
RayKzor51 întreabă: