| AandrOotza a întrebat:

Buna sunt Andra ...recent m-am indragostit de cineva si nu pot sa-mi dau seama daca ma placebig grin totul a inceput cand o prietena mi-a dat id lui am vb cu el alaea alea timp de 2 luni si nu ne vazusem deloc si de deveaneam cei mai buni prieteni iar la o zi de nastere a unui prieten comun ne vazusem pentru prima oara acolo el se tot apropia de mine si tot ce facea era in lagatura cu mine am ramas peste noapte acolo impreuna cu toti am dormit intre el (Vlad)si un preieten Alin ma tot strangea in brate iar eu ma tot jucam cu parul lui adoua zi am vb prin sms si ma invitat sa iesim in oras prin paris si am iesit a fost super iar eu l-am intrebat ce parere are despre mine iar el mi-a raspuns ca is ft simpatica iar eu i-am raspuns la fel apoi am inceput mult mai mult sa vb la tel si pe mess iar dupa el a plecat in rom neam vazut si in rom am mers impreuna cu ai lui cu maina la un majorat acolo facea tot felul de gesturi de gelozie si ma tot atingea pe picior si pe cap in timp ce dansam iar de cate ori vorbeam cu el al tel si i ziceam ca ma pregatesc sa ies in oras ma intreba cu cine ies si din astea. iar inainte de revelion l-am sunat si alm intrebat cf alela si el m-a intrebat ca cf de reve iar eu i-am raspuns kmerg cu o vara la restaurant si l-am intrebat si eu si l-am intrebat dc m-a intrebat iar el mai zis cam vrut sa te invit sa vi cu mine iar eu i-am dat un raspuns neutru ca nu stiu alea aleaiar pe adoua zi cand l-am sunt sa-l anunt mi-a zis ca merge cu o prietena...nu pot sa-mi dau seama daca ma place voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Pai in primul rand tu il placi pe respectivul sau nu? Sau ce vrei tu sa vezi, daca el te place pe tine si dupa te mai gandesti tu ce sa faci.Pai nu merg asa treburile astea.Cu povesti intortochiate si cu alea alea etc. Daca il placi data viitoare cand te invita undeva iesi cu el sau cand sunteti undeva treci peste povestile astea si vei vedea cu ochii tai daca te place sau nu. Daca nu il placi da-i pace nu il mai baga in seama.Sau ai putea sa-i spui direct ca il placi, pe mess de exemplu daca nu ai curajul necesar pentru ai spune fata in fata.NU te mai gandi la povesti si complicatii, lasa sinceritatea sa vorbeasca, lasa timiditatea la o parte. Din tot ce ai spus tu baiatul ar vrea sa fie cu tine dar se opreste mereu cand vede atatea ziduri ridicate de tine vorba aia.Deci gandeste-te tu ce vrei si dupa actioneaza in consecinta.Bafta!

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Da, cred ca te place. Insa nu te lua dupa aparente, e posibil sa te vrea doar ca prietena. Vorbeste cu el, e singura cale sa afli. Daca iti dam noi raspunsuri, o sa te incomodam si mai tare pentru ca nu o sa mai intelegi nimic. Probabil daca i-ai dat un raspuns "neutru" el a inteles da, asa ca a invitat pe altcineva. Acesta nu este un argument nici pro ca te-ar place, dar nici contra. Vorbeste cu el!

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Pai te-a placut dar a vazut ca nu are rost iar el cu o prietena...deja se intelege totul de la sine si-a luat gandul de la u. U ai dat cu picioru mai tine legatura cu el suna-l invita-l in oras

| AandrOotza explică:

Pai boon am facut cum maii zis tu sa-l intreb pe mess big grin si mi-a zis ca nu momentn ca poate mai incolo la ce se refera?

| Dolly_2615 a răspuns:

Mama... o adevarata lecturalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tl;dr

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai el se intalneste cul alt cineva