Pai in primul rand tu il placi pe respectivul sau nu? Sau ce vrei tu sa vezi, daca el te place pe tine si dupa te mai gandesti tu ce sa faci.Pai nu merg asa treburile astea.Cu povesti intortochiate si cu alea alea etc. Daca il placi data viitoare cand te invita undeva iesi cu el sau cand sunteti undeva treci peste povestile astea si vei vedea cu ochii tai daca te place sau nu. Daca nu il placi da-i pace nu il mai baga in seama.Sau ai putea sa-i spui direct ca il placi, pe mess de exemplu daca nu ai curajul necesar pentru ai spune fata in fata.NU te mai gandi la povesti si complicatii, lasa sinceritatea sa vorbeasca, lasa timiditatea la o parte. Din tot ce ai spus tu baiatul ar vrea sa fie cu tine dar se opreste mereu cand vede atatea ziduri ridicate de tine vorba aia.Deci gandeste-te tu ce vrei si dupa actioneaza in consecinta.Bafta!
Da, cred ca te place. Insa nu te lua dupa aparente, e posibil sa te vrea doar ca prietena. Vorbeste cu el, e singura cale sa afli. Daca iti dam noi raspunsuri, o sa te incomodam si mai tare pentru ca nu o sa mai intelegi nimic. Probabil daca i-ai dat un raspuns "neutru" el a inteles da, asa ca a invitat pe altcineva. Acesta nu este un argument nici pro ca te-ar place, dar nici contra. Vorbeste cu el!
Pai te-a placut dar a vazut ca nu are rost iar el cu o prietena...deja se intelege totul de la sine si-a luat gandul de la u. U ai dat cu picioru mai tine legatura cu el suna-l invita-l in oras
Pai boon am facut cum maii zis tu sa-l intreb pe mess si mi-a zis ca nu momentn ca poate mai incolo la ce se refera?