Buna, draga mea eu iti recomand sa il lasi, nu este de tine daca zice ca te iubeste si umbla si cu altele inseamna ca este clar.Parerea mea este ca iti pierzi timpul cu el, un baiat cind iubeste nu tradeaza cealalta persoana de linga el, chir daca nu stati impreuna, lui ai este simplu sa vb la tel si sa iti spuna ca te iubeste, dar realitatea e alta; Daca ar fi intr-adevar asa cum spune el ar renunta de dragul tau si al relatiei voastre la toate celelalte(la alte fete, la anturajul care al are), atunci cind vrei o relatie sincera trebuie sa fii si tu sincer(asta ma refer la el bineanteles). Incearca sa te obisnuiesti cu ideea ca el nu mai este amicul tau si incearca sa ai rabdare, timpul le rezolva pe toate.Ai sa vezi ca poti gasi si tu baiatul visurilor tale care iti poate impartasi dragostea adevarata.Bafta.
Eu zic sa o termini cu el! ca te iubeste... daca era asa numai era cu altcineva.am avut si eu un astfel de specimen dar eu m-am trezit prea tarziu ca am crezut ca se v-a schimba dar un om nu se schimba niciodata. sfatul meu e sa-ti gasesti un tip care sa te iubeasca cu adevarat!
Sa inteleg ca iti spunea ca te iubeste, dar mai umbla cu cate una, lucru pe care tu il si stiai. Ciudat, asta nu prea poate dovedi ca te iubea. Iar daca prietenii lui au putut sa il influenteze atat de mult, in loc sa te apere si sa te laude sau sa-ti gaseasca niste calitati cu care sa le inchida gura, iarasi mi se pare o dovada ca de fapt nici el nu stia ce sa faca cu tine. Poate chiar... o joaca, mai stii? Daca tu insa esti chiar indragostita de el, incearca sa-l convoci la o discutie sincera. Pune-i niste intrebari, dar fara sa-i arati ca esti foarte suparata sau ca vrei sa-l iei in suturi. Ia-o de la inceput: incearca sa-l recuceresti. Dar mare grija cu minciunile! Sa nu aiba 2 fete si sa suferi... Daca chiar il iubesti, nu te minti, dar nu-l lasa nici sa-si bata joc de tine. (Intre timp, uita-te in jur la alti baieti). Mult succes draga mea
Parerea mea e sa te gandesti mai mult la tine si sa iti pui niste intrebari de genul de ce il iubesc? ce face el pentru. mine ca sa imi merite iubirea si multe altele.barbatii sunt egoisti prin natura lor si daca iti spune ca te iubeste trebuie sa iti si arate, nu? daca tine la relatia voastra trebuie sa faca si el sacrificii. tu nu trebuie sa fi a5-a roata la caruta.trebuie sa stai si tu pe un teren stabil nu pe nisipuri miscatoare.asadar iubeste-te tu pe tine mai mult.bafta
Buna Andreea...Ma impresionat mult cazul tau pentru ca si eu sunt tot cam in aceeasi situatie ca si tine...si pe mine ma cheama tot andreea... din pacate eu pot sa iti dau sfaturi tie dar nu pot sa le urmez si eu chiar daca suntem in aceeasi situatie.imi pare rau pentru ce ti se intampla si cred ca ar fi cazu sa ai um pic de ambitie in tine... sa treci peste asta.ai grija ce faci...si gandeste`te...
linarkfts întreabă: