| yonel321 a întrebat:

sunt baiat am 14 ani. cum ma comport cu o fata daca eu vreau să o fac pe ea să mă placă. adică îi dau atenţie? sau o bag în seama doar atunci când mă bagă ea? de exemplu:suntem pe stradă eu cu o fata şi încă doi prieteni. mă duc eu la ea şi o întreb ce face sau s-o iau de mâna? sau când vine ea pe lângă mine? mai pe scurt, ii dau impresia la o fata ca o plac? sau sa nu-i dau? cum e mai bine? eu spun sa nu-i dau impresia ca o plac, ca poate o sa profite, si se da cine stie ce frumusete. voi ce spuneti? dau funda.si inca ceva.am intrebat o fata pe care o placeam mult.iese afara cu mine si prietenii mei de 2zile. iar eu o iau de mana, o mangai in par, ii pun mana pe obraji, asa din drag. ei ii place, nu zice nimica. dar cand i-am spus:imi place de tine, pe mess i-am sp asa. ea a spus si ce propui? si dupa ea a spus, mama eu am prieten.si pe tine te vad ca pe un prieten. dar va intrebare eu. daca ma vede ca pe un prieten, dc ma lasa sa o iau de mana, sa-i pun mana pe fata, so mangai pe par si toate cele? ce credeti? ce sa fac?

2 răspunsuri:
| DarkRoses a răspuns:

Paaai cred ca te simpatizeaza.Deaia te lasa sa te comporti asa cu ea.Totusi nu renunta. Poarta.te frumos cu ea mereu si o sa.ti mearga.winking

| covaci101 a răspuns:

Baiatul trebuie sa fie tot timpul mai insistent cu fetele si sa faca primul pas. Faptul ca te lasa sa o atingi este un inceput bun.Numai trebuie sa stii ca o fata nu va ceda cu una cu doua si trebuie sa ai multa rabdare!
Succes!