Te lasa toate astea pentru ca ii place
mai da-te la ea
si... unei fete ii place sa fie luata direct dar tu spune-i in fata doar daca ai sanse cu ea si daca stii ca e o persoana de incredere
Pai,daca ii dai importanta prea multa unei fete si-o ia in cap,exact cum ai zis tu,se crede mare frumusete si superioara fata de celelalte fete,ti-o spun din experienta deci eliminam bagarea prea multa in seama.
Fetelor le place misterul,daca pari mai indiferent,o sa vina ea la tine si o sa se bage in seama.
Fetelor le place sa fie bagate in seama,de aceea ti-a permis sa o mangai si celelalte,dar nu te place,intr-un cuvant fite sau daca vrei tarfe,bine nu toate sunt la fel.
Eu zic sa cauti o fata linistita, non-vulgara si totul va decurge ok, zic eu.
Bafta!
Ignor-o si punct, fetele de obicei se indragostesc de cei care le ignora si e amuzant fiindca asa e si in cazul meu si mi se pare urat din partea ei ca te lasasa o mangai si apoi iti zice ca are prieten, parerea mea este ca vrea sa te faca sa o doresti mai mult si sa fi innebunit dupa ea de asta iti zice ca are prieten deci s-ar putea sa nu aiba, nah sper ca te-am ajutat analizeaza si tu situatia pwpici