Ea te place. Si.ar lasa prietenul pentru tine. doar spune.i si tu ca o placi. Nu ai asolut nimic de pierdut. Succes
Scuze ca spun asa.BA CHIORULE! asta te place, deci eu cred ca o sa ii dea papucii lu' ala. Faci pariu cu mine ca daca mai stai mult cu ea, dintr'o data o sa inceapa sa se certe din ce in ce mai des cu prietenul ei. Asteapta si o sa vezi ca e ca mine.Nici nu iti cer funda.Nu's jegos din ala, in pnm e un site de ajutor de de luat funde si alte cacaturi
Te inteleg amigo uite sfatul meu mai vorbeste cu ea o vreme si vezi ce zice daca vorbeste despre iubitu ei inseamna ca nu se desparte de el daca nu vorbeste despre el atunci e ata dar nu-i spune direct! o intrebi asa in parc cand esti singur cu ea ma dar cine e iubitu ei daca e un om mare solid ma moa atunci ai grija ca nusti cum reactioneaza ala! si mie mi-a furat unu iubita si l-am batut pana l-am bagat in spital si m-am despartit ce ***** aia...acum mi-am gasit alta mai buna mai blonda mai frumoasa mai desteapta, daca iti place de cineva nu incerca niciodata sa nu recuperezi acel lucru sau fiinta. daca a mers da-mi funda
HappynewCenusa întreabă: