| yonel321 a întrebat:

sunt baiat am 14 ani.si nu arat rau deloc.adica sunt frumos putintel pe acololove struck.eu mereu zi d zi n-am ce face.chiar vreau sa-mi fac prietena.cunosc multe fete.eu arat bine dar problema e ca ma rusinez imediat cand vb cu o fata. vreau sa pot vbi foarte sincer cu fetele.adica sa nu ma rusinez.

2 răspunsuri:
| crhh a răspuns:

Pentru asta in primul rand, ar trebui sa nu te mai crezi atat de "frumos" si sa incepi sa devii mai modest. Asta e asa, pentru inceput, altfel vei avea parte de multe dezamagiri in viata, pentru ca o sa pariezi foarte mult pe anumite carti care pana la urma nu te vor duce nicidecum la ceva bun. In alta ordine de idei, gandeste-te ca pana la urma si fetele sunt tot oameni, sunt tot la fel ca tine, n-are de ce sa iti fie rusine sa discuti cu o fata sau cu o persoana, din moment ce tu totusi poti purta o discutie, iar lasa totul sa decurga de la sine, pur si simplu trebuie sa fii tu. Priveste-le exact cum merita sa fie privite, mai incolo ai sa vezi ca vei primii si altfel de priviri, de la persoane care o sa te placa sau care o sa te urasca, deocamdata esti copil...nu ar trebui sa ai parte de impasuri de genul acesta. O zi buna sa ai!

| LaLaLea a răspuns:

Daca vrei sa cuceresti o fata, gandest'te ca trebuie sa fie una foarte frumoasa si sa te atraga din toate punctele de vedere.Gandeste'te ca fetele frumoase sunt atrase de baieti indrazneti si cu TPU. Daca nu ai avut primul sarut pana acum se intelege de ce esti rusinos, daca nu...incearca sa nu mai fii asa