| Agregon a întrebat:

sunt baiat, am 14 ani si vreau sa imi incep viata sexuala. ce riscuri sunt in legatura cu pierdearea virginitatii?

18 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Riscuri momentan esti prea mic, si nu esti dezvoltat sexual, m ai asteptă si tu incă 5, 6 ani, după 20 de ani incolo, ce te grăbesti asa?

| mODIN a răspuns:

Cel mai mare risc e sa-ti pierzi virginitatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai de capu meu cati prosti sunt pe lumelaughing

| Chamberlin a răspuns:

E cam devreme.

Răspuns utilizator avertizat
| gmxromania78 a răspuns:

Ai 14 ani, nici nu te gandi la asta! La 16-18 ani hai poate dar e prea de vreme, vei avea probleme in viitor!

| Agregon explică (pentru gmxromania78):

Adica? ce fel de probleme?

| gmxromania78 a răspuns (pentru Agregon):

Organismul tau nu e pregatit pentru asta, problemele vor aparea la fiecare este diferit. Asteapta inca unpic macar, noi nu vrem sa-ti dam sfaturi gen "Fa-o ca e bine, iti v-a placea", normal ca-ti va placea dar mai tarziu vei spune "Trebuia sa mai astept...". Nu moare nimeni daca astepti inca vreo 2 ani, fiecare a asteptat la fel pentru a-si incepe viata sexuala. Sper ca ti-am fost de folos si sa tii cont de sfaturi. Bafta!

| PsychologistT a răspuns:

La primul contact sexual ti se poate rupe ata preputului, care e posibil sa sangereze si sa doara.
Poti suferi dureri si daca preputul nu permite decalotarea penisului.
Datorita supraexcitarii o sa ai ejaculare precoce.

| Agregon explică (pentru PsychologistT):

Si cum o sa doar si cat ma va durea (scuze daca intreb prostii)?

| PsychologistT a răspuns (pentru Agregon):

Depinde de fiecare in parte, poate fi ceva de moment.

| BazikR1 a răspuns:

Frate 14 ani nu e cam devreme? Mai asteapta putin

| Conficker a răspuns:

Fete sau baieti, organismul difera. Ti se poate rupe ceva sau nimic. E mult pana GUSTI prima data, dupa asta n-o sa te mai intereseze daca ti se rupe sau nu ceva, acolo jos.

| xoxo16 a răspuns:

La 14 ani mai bine ramai la manual. :-))
Mai asteapta, ai timp.;-)

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru xoxo16):

Stai pe căutare manualărolling on the floor

| Pigy a răspuns:

Nu sunt riscuri mari. tu esti copil si o sa o faci tot cu un copil. sunt sanse foarte mici ca un copil sa aiba SIDA, SIFILIS etc. Iar cand o sa incepi viata sexuala o sa ai nevoie de ajutor sa te descurci uite aici un video facut de mine https://www.youtube.com/watch?v=X1_6OAHuA2E E foarte interesant. sau aici vei gasi o multimea de articole ajutatore https://www.youtube.com/watch?v=X1_6OAHuA2E

| Agregon explică (pentru Pigy):

Mersi tare mult. dar o sa-mi afecteze viata daca incep de acum?

| Dima_Selina_1998 a răspuns:

Sida.