| yonel321 a întrebat:

sunt baiat am 14ani. vreau sa va intreb.deci daca o fata iese cu mine si cu inca 3 baieti, ea are prieten. dar eu o mangai, o iau d obraji, cateodata ii pun mana pe cur, ea da in mine si zambeste.as vrea sa stiu, deci eu cateodata o strang in brate, in gluma.atunci cand o sa o mai strang in brate, daca as pupao pe obraz? s-ar intampla ceva rau? eu am TPU. ce ziceti e bine?

8 răspunsuri:
| dana85 a răspuns:

Toata comportarea ta tradeaza altceva. Intre prieteni se permit toate pana la un punct.Tu cred ca simti nevoia sa depasesti aceasta faza, dar s-ar putea sa pierzi prietenia ei. Pune in balanta lucrurile si ia o decizie.

| HotChoclate a răspuns:

Sari pe ea baiete!laughing se vede ca si ei ii place de tine.fa tu primul pas. Daca o sa o lungesti prea mult se gaseste altul mai curajos si tu ramai cu regretul.

| zNCrys a răspuns:

Nu are ce sa se intample rau.Cel putin eu nu vad ce ar putea sa fe rau.Incerci odata si vezi reactia, daca e bine mai poti incerca si alta data daca nu e bine nu o mai pupi si gata.
Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| RebecaBaa a răspuns (pentru Antipaticu):

Helooow, stai putin, sunt inca micuti...14 ani happy. Eu cred ca e in regula :*

| zNCrys a răspuns (pentru Antipaticu):

Eh. Eu nu am luat in calcul varianta in care prietenul ei este de fata.Si daca vad ca cineva pune mana pe fundul prietenei mele, in momentul ala imi cam vine sa il scutur un pic.
In privinta asta ai si tu mare dreptate.

| LoveYouBaddBoyy a răspuns:

Pai daca are prieten ar trebui sa o lasi in pace pana se despart ei doi.

| ionutzs a răspuns:

Nu mai strange ma fata de cur nesimtitule laughing