anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Sunt baiat am 15 ani si sunt virgin. Daca fac dragoste cu prezerativul ma voi dezvirgina?(adica mi se va rupe ata?)

21 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Eu sunt femeie atita stiu doar ca cu sau fara prezervativ baietii isi pierd virginitatea daca introduc penisul in vaginul unei fete.Asta e clar.

| p0wer a răspuns:

Nu la toti se rupe ata, stai linistit, si da, daca faci dragoste normal - ca-ti pierzi virginitatea

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu stiu ca te dezvirginezi daca faci dragoste cu o fata, nu te dezvirginezi cu prezervativul.

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Prietene ata ai toate sansele sa nu ti se rupa vreodata, si daca faci dragoste din prima e posibil sa descarci roaba pana ajungi sa pui prezervativul. Nu vreau sa par rautacios dar asa este.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Da, este posibil. Nu are treabă prezervativul cu dezvirginarea, ținta lui este protecția antisarcină și antiboli.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai grija mare ca prezervativul sa aiba gust de zmeura.Altfel n-ai nici o sansa.

| ÅñdRa a răspuns:

Evident ca da!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da nu ţi se pare ciudat să faci dragoste cu un prezervativ? fete nu ai găsit?

| Cryssy a răspuns:

Da, dar nu se intampla la toti sa se rupa ata. Dar de dezvirginat, normal ca nu mai vei fi virgin.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. te vei dezvirgina 2. nu ai atarolling on the floor

by YuMi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti un natarau

| pypa007 a răspuns:

Frate mmmai bine du-te in baie si daci la 21 schimba mana de cat sa lasi in ea si sa devi tatic la 15 anii rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| andrei7 a răspuns:

Exista cazuri foarte rare cu faza asta cand la baieti li se rup "ata" sunt in proportie de 6 %

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da normal sh te sfatuiesc nu fa sex asa de mik cao sa ai complicatii dupaceea mai asteapta nu trebuie sa te grabesti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da normal sh te sfatuiesc nu fa sex asa de mik cao sa ai complicatii dupaceea mai asteapta nu trebuie sa te grabesti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

da dar fa-o cu sau fara

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nuuu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nuuu pentru ca nu te poti dezvirgina pentru ca ata nu esta fortata