Nu ai absolut nici un motiv sa te simti jenat de virginitatea ta.
Stiu ca in cercul tau de prieteni,fiecare se lauda,care mai de care si,lucrul asta,te pune pe ganduri.
O sa mai treaca un an,doi si vei realiza si tu care din ei spunea adevarul si care nu, pentru ca de multe ori e numai gura de ei.
Vei intelege ca nu e nimic rusinos in asta, exista baieti care abia in anii terminali de facultate fac pasul asta.Pentru ca au alte prioritati si temele sexuale nu ii preocupa!
Se va gasi si fata care sa te convinga sa faci pasul asta.
Si, dupa cum gandesti de matur, tu te numeri printre putinii care cauta calitate in viata lor si nu cantitate!
Sa ai o viata frumoasa si sa fii iubit sincer.
O meriti pe deplin!
Eu sunt fata, iar la daca un baiat are 16 ani si este virgin mi se pare ok. adica, care e problema? trebuie neaparat ca daca ai peste 12 ani sa nu mai fii virgin? ce-i drept, sunt si unele fete care nu se uita la "de-astia" virgini nu le baga in seama. dar vreau sa iti zic o chestie: daca prietena ta are 15-16 ani, mi se pare un pic ciudat sa faca la varsta asta. oricum, problema ei(sau poate a voastra) good luck
Okay,deci greu~usor fete virgine mai gasim,dar baieti virgini~aici merita un WOOOW, cool. NU e nimic rusinos, e destul de normal~asa ca nu`ti bate capul Bye` :* p.s. o vei face cu cea care chiar te merita si pentru care vei simti cu adevarat ceva~si asta va fi frumosss*
Si eu sunt fata si sincer ma bucur ca mai exista si baietii asa.Nu e deloc o rusine.Nu trebuie sa te rusinezi.Desigur ca spui asa deoarece probabil ca baietii te jognesc sau cine stie dar nu trebuie sa ii bagi in seama. Tine-o tot asa.E o raritate