anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt baiat am 16 ani sunt inca virgin dar urmeaza sa ma dezvirginez si mie cam fricalaughingam citit pe unele forumuri ca se rupe pielea de pe cap si trebuie sa mergi la doctor pe alte forumuri ca se rupe ata si trebuie sa mergi la doctor so lungeasca, spuneti-mi de durere nu-mi pasa dar e mai bine cu sau fara prezervativ pentru prima data va rog dati-mi ceva sfaturibig grin

9 răspunsuri:
| emanuelf a răspuns:

Tot ce ai zis pana la faza cu prezervativul sunt simple pareri. Ata p. i se poate rupe sau nu, depinde de mai multi factori: cat de groasa e, daca ai p. a dreapta, stramba, etc. Nu te preocupa. In ce priveste faza cu prezervativul: FOLOSESTE-L NEAPARAT.

| unu a răspuns:

Cu prezevativ!

| BRG a răspuns:

Salut nu te supăra dar de ce nu mai aștepți pînă cînd vei fi mai mare, treba cu sexul este una foarte serioasă, Biblia care este cuvîntul lui Dumnezeu ne avertizează foarte clar în această privință, momentan tu ești prea mic nici nu ai 18 ani, cum poți fi sigur că fata cu care vrei să faci dragoste este potrivită pentru tine? De unde ști că și ea vrea același lucru, și dacă vrea este ea pregătită nu doar pentru a face sex, dar dacă rămîne gravidă? Ce decizie o să luați voi doi minori, crezi că la 16 ani ești pregătit pentr-u rolul de tată, și ea de mamă? Voi credeți că sexul este o joacă? Dumnezeu ne-a dotat cu organe de reproducere penis și vagin, pentru a fi folosite doar în scopul pe care el la prevăzut, și anume în cadrul căsătoriei, și procreării, nu ne-a creat cu organe sexuale doar așa de fantezie. Părerea mera este că nu trebuie să te gîndești încă la viața sexuală. Dar bineînțeles faci cum crezi. Baftă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Anal sau cum sa te dezvirginezi?laughing

| unu a răspuns:

Cristi_din_Bucuresti, raspunsul tau poate fi un sfat bun doar daca scoti din el all the religious bullshit.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Poti sa mai astepti, ce atata graba? Daca fata are aceiasi varsta cu tine e foarte rau pentru ea, daca o iubesti mai bine o lasi sa mai creasca (pana la 18 ani) deoarece poate face cancer de col uterin ca organele ei nu sunt suficient de bine dezvoltate. Daca fata are 18 ani si e pregatita pentru asa ceva foloseste intotdeauna prezervativul pentru a nu suporta consecintele.

| Sice a răspuns:

O sa iti zic cum sta treaba.in primul rand daca ai 16 ani esti prea mic pentru ati incepe viata sexuala.nu ca nu ai fi pregatit fizic, insa nu cred ca esti gata sa suporti consecintele unei asemenea decizii.mai apoi daca fata respectiva e de varsta ta sa stii ca o poti nenoroci pe viata.deci sfatul meu e sa stai acasa si sa lasi asta pe un pic mai tarziu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut sunt Alin si eu am 18 ani, si eu inca sunt virgin dar nu iti face griji ca nu se rupe nimic si nu este nevoie de niciun doctor pentru a face dragoste. Iar treaba cu prezervativul ar trebui sa nu folosesti pentru ca este prima data si este ceva special si nu ar trebui sa faci asta pana nu crezi ca ai intalnit persoana potrivita deoarece de momentul asta o sa iti aduci aminte toata viata, dupa aia poti sa faci cu cine vrei si cum vrei tu dar prima data este doar o data in viata.

NicolaeComan
| NicolaeComan a răspuns:

Cristi_din_Bucuresti, răspunsul dumitale mă pune pe gânduri. Să înţeleg că dumneata faci sex numai pentru a avea urmaşi.