Dezvirginarea ta s-a produs in momentul in care "jucatia" ta a intrat in contact cu "pasarica" fetei. In concluzie amandoi v-ati dezvirginat simultan in momentul intretinerii primului contact sexual. Probabil ca dilema ta se refera la faptul ca frenul (ata) penisului nu s-a rupt si in continuare si dupa 3 contacte sexuale ti-a ramas intreg. Trebuie sa stii si sa intelegi ca este o parere complet gresita, fiindca ar insemna ca marea majoritate (peste 80%) a barbatilor care au fost activi sexual toata viata lor, au murit virgini fiindca nu li s-a rupt "ata". Orice baiat/barbat cu frenul intreg sau rupt se dezvirgineaza in momentul intretinerii primului contact sexual, in consecinta te poti linisti definitiv. Sanatate!
Cum adica nu te-ai dezvirginat? din moment ce ai facut sex de 3 ori si i-ai rupt himenul, inseamna ca automat si tu esti dezvirginat. Ce presupune pentru tine sa te fi dezvirginat?
Bun eu zic ca nu mi s-a rupt ata cand o sa mi se rupa? si de ce nu mi s-a rupt. scuze poate m-am exprimat gresit
Deoarece este elastic si se rupe greu, o sa se rupă in timp, cu cit faci sex mai des cu atit fortezi ața aceea pana o sa o rupi, stai linistit ca se va rupe cand te astepti mai putin, iar daca totusi nu se va rupe niciodata desi depinde de organism, o poate taia un medic urolog daca chiar te deranjeaza asa de tare ața aia. Las o acolo linistită tu da i tare.
Este elastică.Ața aia
Mersi pentru raspunsuri
Ata adica frenul tau nu s-a rupt fiindca din punct de vedere clinic este perfect sanatos. Respectivul tegumen se rupe numai in cazul in care este afectat de vreo anumita boala sau este prea scurt din nastere. In cazul marii majoritati a barbatilor activi sexual, frenul se alungeste in timp, dar ramane intreg/intact pe parcursul intregii vieti.
Cu plăcere, multa sanatate.
clew întreabă:
liliana77any întreabă: