Probabil e din cauza faptului ca nu ai mai facut-o de mult si de te exciti mult mai repede.
inainte de a o face, masturbeaza-te.si poate o sa te tina mai mult.
sincerr. te respect.ca ai avut atata rabdare.
Explica-i ca ai avut o perioada mare de abstinenta si te va intelege. Daca crezi ca nu ai sa rezisti, apeleaza la metoda clasica, pe care o folosesc toti pustanii...
Odata ce nu ai mai facut`o de mult, este normal ce ti se intampla.Cu rabdare vei scapa de asta si prin multe incercari.
Bafta!
Pai e simplu pentru ca o faci prea rar, cu cat o faci mai des o sa vezi ca am dreptate si o sa-ti vina tot dupa mai mult timp. sper ca te-am ajutat
1. Trebuie sa exersezi cu dragostea
2. In timpul actului sexual sau atunci cand esti cu ea si te excita, relaxeaza-te, nu mai fi stresat, gandeste-te la ceva frumos nu te mai gandi la "aoleu imi dau drumul, ce fac?" Stai linistit.Si exerseaza cu sexul, da ia-o usor, calm...Bafta
Pai, am avut si eu prieten si i se intampla la fel, adica de obicei primul nr. era scurt, nu stiu de ce, dar nu cred ca e o problema nu fi ingrijorat, al doilea n-o s amai fie asa te asigur:*
bafta!
Deci problema e ca eu daca vreau s fac dragoste imi dau drumu prea repede adica nu dureaza mult nici macar 5 minute si imi dau drumul la sperma si nu int dc. eu nu am mai facut dragoste d 2 ani si ceva si ultima data cand am facut-o la fel mi s-a intamplat la fel mi-am dat drumul. si sunt cu o fata de 2 ani si am decis amandoi sa facem dragoste si uneori cand ne mai excitam la fel imi dau drumul prea prea repede. vreau sa imi dai un sfat dc imi dau drumul asa de repede sau ce as putea s fac sa nu imi mai dau drumu asa de repede. va rog ajutor
HappynewCenusa întreabă: