"Eu as considera ca e super sa fiu prima din viata ta si chiar daca nu ai experienta, ai sa o capeti cu mine si daca suntem amadoi virgini, invatam impreuna, si nu mi s-ar parea ca esti prea mare, dar... spun asta pentru ca asa sunt eu, nu stiu daca altele gandesc asa, ar putea sa te creada putin ciudat ca n-ai facut nimic pana la 20 de ani dar who cares, important este cum iti este tie bine"
Nu te.as crede! Dar daca tu te comporti frumos cu ea si chiar o iubesti, o sa te creada si acel moment o sa fie foarte special mai ales pentru tine.Totusi inainte ar fi bine sa purtati o conversatie despre acest pas in viata voastra si sa mergeti impreuna la un ginecolog pentru a primi sfaturi clare si folositoare. Sper ca te.am ajutat!Multa bafta in continuare!Ai grije de prietena ta.
"Buna! Sunt baiat?"... oricum nu conteaza daca ii spui sau nu... Eu sunt de parere ca mai bine ii spui dupa sa se simta speciala
Eu una cred ca as zice :" iiiuuiii. perfect sunt prima fata din viata ta in sensul asta" si daca ea te iubeste sigur totul va fi bine.si bineinteles daca aveti incredere unul in altul.
Am pus semnu' intrebarii dupa "sunt baiat". My mistake. Era semnu' exclamarii sau punct. M'am cam grabit
Dany_Daniel_1998 întreabă: