| justDoIt_8775 a întrebat:

Sunt baiat? Am 20 de ani. Sa presupunem ca suntem impreuna de ceva vreme ok? Ne intelegem perfect si ne'am hotarat sa facem dragoste.Cum ai reactiona daca ti-as zice ca sunt virgin? Vreau un raspuns sincer! Thx

Răspuns Câştigător
| WhiteRose a răspuns:

"Eu as considera ca e super sa fiu prima din viata ta si chiar daca nu ai experienta, ai sa o capeti cu minelaughing si daca suntem amadoi virgini, invatam impreuna, si nu mi s-ar parea ca esti prea mare, dar... spun asta pentru ca asa sunt eu, nu stiu daca altele gandesc asalaughing, ar putea sa te creada putin ciudat ca n-ai facut nimic pana la 20 de ani daroh go on who cares, important este cum iti este tie bine"

6 răspunsuri:
| justmeesb a răspuns:

Cred ca te-as aprecia laughing

| Dariana a răspuns:

Nu te.as crede! Dar daca tu te comporti frumos cu ea si chiar o iubesti, o sa te creada si acel moment o sa fie foarte special mai ales pentru tine.Totusi inainte ar fi bine sa purtati o conversatie despre acest pas in viata voastra si sa mergeti impreuna la un ginecolog pentru a primi sfaturi clare si folositoare. Sper ca te.am ajutat!happyMulta bafta in continuare!happyAi grije de prietena ta.

| Madden a răspuns:

"Buna! Sunt baiat?"... oricum nu conteaza daca ii spui sau nu... Eu sunt de parere ca mai bine ii spui dupa sa se simta speciala happy

| DoarUnCopil a răspuns:

Pai. daca ai fi cu mine...hmm.ceva gen: yay :X:X: esti doar al meu angry >.> laughingwinking

| axxyloveyou a răspuns:

Eu una cred ca as zice :" iiiuuiii. perfect sunt prima fata din viata ta in sensul asta" si daca ea te iubeste sigur totul va fi bine.si bineinteles daca aveti incredere unul in altul.

| justDoIt_8775 explică:

Am pus semnu' intrebarii dupa "sunt baiat". My mistakehee hee. Era semnu' exclamarii sau punct. M'am cam grabit tongue