| bymhyt a întrebat:

Bună, sunt băiat am 24 de ani și mâine voi avea o primă întâlnire cu o fată ce am cunoscut-o pe internet, eu nu am mai avut întâlniri cu fete și ar fi de mare ajutor ceva sfaturi orice e bind venit! În principiu cam ce să vorbesc cu ea și cam cum să mă comport? Și la final trebuie să o sărut?

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| CIaudiu a răspuns:

Regula de aur: Nu sta tacut dar nici nu o interoga! Pur si simplu purtati o conversatie normala ca intre prieteni prin care sa va cunoasteti mai bine.
Aia cu sarutul e deja prea mult, fortezi nota.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact așa procedezi cu ea la prima întâlnire

- o aștepți în locul unde vă întâlniți
- mergi cu ea la o terasă ieftină, nu de fițe, comanzi 2 sucuri sau 2 cafele sau ce vrei tu și stați față în față ca să vă puteți privi tot timpul
- discuți tu și conduci discutia - spui cum asteptai mesaj de la ea, ce bucuros erai, cât de frumoasă o vedeai în poze
-ZÂMBEȘTI discret tot timpul, nu stai încruntat
-și ea va avea fața zâmbitoare dacă zâmbești și tu
- după vreo 2 ore de stat la terasă mergeti aiurea pe stradă și discutati mai multe că gheața dintre voi s-a spart la terasă.

Și asta e TOT ce trebuie să faci cu ea la prima întâlnire - nu te mușcă ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai scris asta - Și la final trebuie să o sărut?

NU dragule, nu o săruți la final la prima întâlnire că ai 24 de ani și ea crede că ai creier în cap la vârsta asta.

De sărutat o să o săruți mai târziu când va vrea și ea, nu de la prima întâlnire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ești mai timid la 24 de ani - mergi acum singur și vezi unde sunt terase unde poți să mergi cu ea și să fie modeste terasele să nu fie de fițe unde vin și figuranți și să vă simțiți voi prost.

| Green66 a răspuns:

Wtf! Ioneasca de când vede cangurii cu garoafe in marsupiu a uitat chestia cu morții și garoafele.
Nu trebuie să fii altcineva sau să joci un rol, pur și simplu trebuie să fii tu.
Încă aștept acea categorie noua "Dating cu ioneasca". straight face

| Cheo0S a răspuns:

"Si la final trebuie sa o sarut"
Nu la final trebuie sa te sarute ea in penis.
Aveti 24, vorbesti de parca ati avea 14 ani.
O sa te i-a de fraier daca faci ce faci tu. Pentru ca fii sigur ca au fost altii care nu au scos-o la intalnire, nu au facut nimic pentru ea decat sa o cordeasca.

Nu e prietena, nu e o cunostinta, nici iubita ta, nu merita sa o scoti la o intalnire, maxim o iesire in parca.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cheo0S):

Cum adica,,nu merita"?
Ce trebuie sa faca mai exact ca sa,, merite" sa mearga la intalnire?
Si cine decide daca,, merita" sau nu?

Cu genul asta de mentalitate, ca,, nu merita" crede-ma ca nu ajungi nicaieri.

Sa nu uitam ca nici nu cunosti omul ala.
Tu vrei ca cineva sa fie in relatie cu tine, dar,, nu merita" sa faci nimic pentru peraoana respectiva?
Tu dai sfaturi pentru a fi intr-o relatie sau pentru a fi mare incel?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cheo0S):

O sa te ia*
Doar asa, o paranteza.
Verbul a lua conjugat la persoana a 3-a singular

Si tu practic ce vrei sa ii transmiti, ca daca altii au fost nesimtiti si el trebuie sa fie?
De ce nu merita scoasa la intalnire?
Macar o cunosti pe fată ca sa stii daca,, merita" sau nu?
Pe bune, ce sunt cu sfaturile astea?
,, nici iubita ta" pai logic ca nici nu o sa fie daca esti mesimtit cu ea si zici ca,, nu merita"
Asta nu e iubire, asta e bataie de joc adolescentina de mare incel.