Deci, nu are rost sa treci peste, cine a spus ca dragostea nu are varsta a spus bine, nu conteaza pentru ca sunt doar 2 ani, ea are 12 tu 14, probabil esti un baiat timid, asa se intampla mereu cu baieti timizi, se indragosteste de o fata mai mica ca el, e o porcarie dar asa e.
ce iti ramane de facut este sa te duci si sa stai pe langa ea sa va cunoasteti mai bine ( in caz de nu va cunoasteti ) daca deja va cunoasteti, stai linistit, te duci la ea si ii dai de inteles pana cand ea o sa banuiasca ceva, din moment ce ea banuieste deja ceva si se comporta normal, ii poti spune totul.
P.S. eu am facut deja greseala de a nu-i spune, era cu 1 an mai mica, eu aveam 15 ea 14, dar nu asta conteaza, conteaza ca ea si-a gasit pe unul dupa care am aflat ca inainte iei ii placea de mine, si eu nu stiam nimic.
spune-i tot, daca esti timid o sa fie mai greu da o sa reusesti.
succes
Cam devreme pentru dragoste si iubire insa nu si pentru o frumoasa prietenie care pe parcursul relatiei se poate transforma incet incet si in altceva.Asa ca da, ii poti spune ceea ce simti fata de ea. Bafta si succes.
Frate sincer sa fiu nu e nimic in potriva, gandeste-te asa, intre parinti tau probabil e o diferenta de 2-3 ani, cum e si la ai mei, deci e ceva normal, si daca chiar o iubesti nu trece peste, ca o sa regreti, am trecut prin asemenea momente si e destul de naspa. Dar daca nu prea simti ceva pentru ea, m-ai bine treci peste, acum depinde de tine!
Cred ca esti prea mic pentru asa ceva, totusi... se spune ca, aceste sentimente nu tin cont de varsta deci... hell ya, spune-i, ce mama naibii , distreaza-te.