| gator105 a întrebat:

Sunt baiat si am 14 ani. Credeti ca este ciudat sa ma indragostesc de o fata cu 2 ani mai mica? Sa ii spun ce simt sau sa trec peste?...

Răspuns Câştigător
| andreirobert15 a răspuns:

Deci, nu are rost sa treci peste, cine a spus ca dragostea nu are varsta a spus bine, nu conteaza pentru ca sunt doar 2 ani, ea are 12 tu 14, probabil esti un baiat timid, asa se intampla mereu cu baieti timizi, se indragosteste de o fata mai mica ca el, e o porcarie dar asa e.
ce iti ramane de facut este sa te duci si sa stai pe langa ea sa va cunoasteti mai bine ( in caz de nu va cunoasteti ) daca deja va cunoasteti, stai linistit, te duci la ea si ii dai de inteles pana cand ea o sa banuiasca ceva, din moment ce ea banuieste deja ceva si se comporta normal, ii poti spune totul.
P.S. eu am facut deja greseala de a nu-i spune, era cu 1 an mai mica, eu aveam 15 ea 14, dar nu asta conteaza, conteaza ca ea si-a gasit pe unul dupa care am aflat ca inainte iei ii placea de mine, si eu nu stiam nimic.
spune-i tot, daca esti timid o sa fie mai greu da o sa reusesti.
succes

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Cam devreme pentru dragoste si iubire insa nu si pentru o frumoasa prietenie care pe parcursul relatiei se poate transforma incet incet si in altceva.Asa ca da, ii poti spune ceea ce simti fata de ea. Bafta si succes.

| neutrino a răspuns:

Treci peste...

| Emilian65 a răspuns:

Daca voi va iubiti cu adevarat, cred ca nu ar fi nici o problema.

| EMKing a răspuns:

Frate sincer sa fiu nu e nimic in potriva, gandeste-te asa, intre parinti tau probabil e o diferenta de 2-3 ani, cum e si la ai mei, deci e ceva normal, si daca chiar o iubesti nu trece peste, ca o sa regreti, am trecut prin asemenea momente si e destul de naspa. Dar daca nu prea simti ceva pentru ea, m-ai bine treci peste, acum depinde de tine!

| Coma21 a răspuns:

Cred ca esti prea mic pentru asa ceva, totusi... se spune ca, aceste sentimente nu tin cont de varsta deci... hell ya, spune-i, ce mama naibii laughing, distreaza-te.