anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, sunt baiat si am 16 ani, sunt straight dar cand ma gandesc la penisul unora baietii de varsta cu mine, mi se scoala… cateodata vreau sa am o experienta gay cu baieti de varsta mea ( doar sa ne masturbam si poate si oral).

Răspuns Câştigător
| ionutchiriac222 a răspuns:

Salut. Studiile psihologice dovedesc că numărul celor care sunt straight-straight este de câteva procente (nu mai știu exact 10-20-30 ceva pe aici). În rest, sunt oament bisexuali. În fine, cel mai bine ar fi să mergi la psiholog, nu că ai avea ceva, că nu e boală, dar e mai bine să îți explice cineva de specialitate de unde vine plăcerea ta pentru penis. Este posibil să existe o traumă din copilărie, nu neapărat că ai avea vreo înclinație. Dacă mai ai întrebări sau nu am fost clar, spune.

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Vezi de o experiență și apoi vezi daca te atrage sau nu, la pubertate e curiozitate mai mult, fa sex și cu o fata

| RAY a răspuns:

Cine știe ce blesteme e scris acolo

| mihai69 a răspuns:

Cum ziceam, ești bi-curios. Deocamdată.

| dullcat a răspuns:

Buna. In locul tau as mai astepta pana esti mai matur si iti clarifici orietarea sexuala.Risti sa fii hartuit daca te incurci cu persoanele nepotrivite care apoi vor raspandi barfa in toata scoala.Si e mai bine sa fii discret in ce priveste abordarea.

| ionutchiriac222 a răspuns (pentru dullcat):

Ar fi bine sa mearga la un psiholog, ca toate aceste intrebari sunt urmate de frica, prejudecati etc. Iar cu un psiholog poti sa discuti despre orice, nu doar despre asta. De exemplu, cum sa te concentrezi la scoala, cum sa fii mai punctual, sa depasesti fricile. Repet: a merge la psiholog nu inseamna ca ai o boala

| dullcat a răspuns (pentru ionutchiriac222):

Da, asa e.Si eu am tot incurajat lumea sa mearga la psiholog in raspunsurile date.

| minrest a răspuns:

Sau poate esti gay si iti incerci norocul la baieti straight de pe site.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adauga-ma pe snap sa vb j_justin5006

| gaby10pozitiii a răspuns:

Sunt la fel, putem incerca

| estidinbuc a răspuns:

Si eu sunt la fel

| AnonimFy a răspuns:

Dami mesaj sa vb