| xxxDennisDennisxxx a întrebat:

sunt baiat si am am o mica mare problema..in trecut am avut o relatie de 2 ani cu o fata super ok, a fost frumos totul. dupa nu am mai gasit pe nimeni cu care sa rezist mai mult de cateva zile si nu inteleg de ce, sunt sociabil, am 1.85, 90 kg, nu sunt nici frumos, nici urat, sunt un om normal nu stiu unde gresesc, ce trebuie sa fac sa gasesc si eu o fata sa am o relatie mai lunga...sunt complexat de chestia ca pana acum am avut dupa relatia lunga...doar de scurta durata.

Răspuns Câştigător
| Pinocchio a răspuns:

Poate nu ar trebui s ate begi intr-o relatie prea repede, inainte sa o cunosti persoana, caracterul ei cat de cat.
Nu se stie niciodata cand si unde vei intalni persoana pe placul tau, dar nici experientele exagerate nu cred ca te va ajuta.
Deci, stai calm, relax, nu dispera si mereu sa umblii cu ochii deschisi.

1 răspuns:
| Veratu a răspuns:

O relatie cu o fata nu o poti comanda pe internet si ai garantie o viata.
Daca vrei o relatie de lunga durata trebuie sa gasesti o persoana potrivita, la asta ma refer la cineva pe care deja o cunosti, sau intrebi un amic, o ruda daca cunoaste pe cineva care stii sau stiu prietenii tai ca e o persoana deosebita si intelegatoare.
Apoi incerci sa o contactezi si sa o cunosti, o inviti la o cafea si vezi ce si cum.
Acum depinde de tine sa stii ce vorbesti si cum te comporti.