Cred ca ai cautat-o excesiv de mult in ultimele 24 de ore. Incearca sa fii iar distant. Aparent e atitudinea care ii place cel mai mult. Si fa-ti prieteni noi. Asta o sa iti tina mintea ocupata.
Bai nu am stat sa citesc chiar tot dar din ce am citit printre randuri suna cam asa:
Ea te-a placut tu nu prea, ea a insitat sa o bagi in seama tu cam refuzai, ea incerca sa te intarate tie nu iti prea placea fizicul ei dar cu toate astea ai inceput sa o placi pentru ca ai vazut ca ea chiar tine la tine, dar ce sa vezi tarziu. Fata si-a dat seama ca are lucruri in viata mai bune de facut decat sa se roage de tine iar tu esti nervos si trist ca nu mai ai p...a (scuze expresia) ca se pare ca la fiecare rand sarit sau citit am gasit "nu mai vrea","nu imi mai da","e pe stop", "voiam sa fie asa" etc si cred ca ai plans mai mult de ciuda ca nu mai sta dupa fundul tau.
Lasa fata in pace ca e clar ca nu te mai vrea si iti tot da sanse din mila
Sincer, n-am citit tot mesajul, decât până unde ai cedat și ai început să plângi. Fata nu te mai vrea, poate că are pe altul deja. Pleacă și uită de ea. Dacă o să-și schimbe părerea o să te caute ea.
Nu-ti pune niciodata prietena pe primul loc, prima oara prietenii si tot ce faci tu.
Asa sunt femeile nici ele nu stiu ce vor, nu trebuie sa fi nici prea insistent dar nici prea distant, in unele zile trebuie sa le tratezi ca si cum le-ai iubi a doua nici sa nu existe nici una din extreme pentru ca se supara. Oricum daca zice ca vrea spatiu, oferail si nu mai face o asemenea greseala incat sa-i oferi totul dea gata. Se intampla la fel cu fiecare.