| Aѕнℓєу♥ a întrebat:

Sunt c'un baiat dar eu il iubesc pe altu'. De 3-4 ori l'am ranit si s-a suparat foarte rau. A suferit foarte mult dupa mine. M`am intalnit doar 1 data cu el.Eu's inalta si el e un puradel mic[sa zic asa]. S'a si ingrijorat ca nu am intrat pe mess ma suna zi de zi.[Desi, eu intru mereu dar pe alt id].
Ce sa fac ca sa nu-l ranesc tine ff mult la mine si ma iubeste enorm. Dar eu il iubesc pe colega`miu. Dar in trecut l`am iubit si pe el.Am sa sufar daca ii zic, daca nu`i zic si nu`i dau niciun semn de viata. S`ar supara enorm pe mine. Dupa a 2a zi de cand eram cu el m`a prezentat parintilor lui, mi-au zis ca sunt o fata frumoasa si de incredere. mi-au zis ca sunt ca fiica lor.crying
M`au servit ca la palat, m`a alintau "Fetita mea". Desi numi placea.:'(. Ma adus in camera lui am facut si poze.Si sa vezi ca are una pe tel cu mine si una in camera lui.Si avataru' il are cu mine.sad
Ce sa fac? Ajutati`ma crying. Cele mai bun raspuns primeste fundii`!
sad

6 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Ce poti sa faci? Poti sa le spui parintilor ce ne-ai spus noua?

| laugh a răspuns:

Incearca sa il iei mai pe departe. Adica nu ii zice in fata "Ba esti un puradel mic si nu imi place de tine". Intreaba-l ce a vazut el la tine si nu vede la alta. Sau spune-i pur si simplu dar mai pe departe ca sa nu ii ranesti sentimentele. "Nu cred ca mai merge intre noi" sau gasesti tu alta varianta. (Fa-i cunostinta cu fete frumoase, de care crezi ca ii va fi drag) Mai mult nu stiu ce sa mai zic. Scuze daca nu am fost de ajutor... Succes!

| stefan_4644 a răspuns:

Crede-ma o sa il ranesti mult mai rau daca nu ii spui nimic si o sa va vada intamplator pe tine cu celalalt impreuna.Nu amana momentul, vb. frumos cu el fara sa il jignesti sau sa-i dai de inteles ca celalalt este mai bun pentru. ca poti sa-i formezi complexe dar fii ferma. Explica-i adevarul si dupa asta cam 1 luna nu dai absolut nici un semn nu rasp. la tel, ca sa aiba timp sa se obisnuieasca cu ideea.

| shadovv a răspuns:

Situatia este una foarte grav... nu prea stiu ce sa zic dar o sa incerc:

1) se pare ca el tine foarte mult la tine, probabil si ar da viata pentru tine... acest lucru nu prea il gasesti la baieti. Ar fi bine sa ramai cu el si sa incerci sa l uiti pe celalalt.

2)daca chiar vrei sa stai cu celalat incerca sa fi sincer cu el... dar va suferii foarte mult si probabil va sta vreo 2-3 saptamani in depresie intensa straight face

acum trebuie sa algi una din solutiile aste... alta scapare nu vad. Sper sa iasa cu bine pana la urma happy multa bafta!

| darkvampire a răspuns:

Eu spun ca ar trebui sa incerci sa fi cu el. Din cate ai povestit se pare ca te iubeste foarte mult si neconditionat si gandeste-te ca nu la multi baieti gasesti asta. Daca intr-adevar nu mai simti nimic pentru el atunci fa ce iti dicteaza inima...numai ai grija sa nu ii ranesti prea grav sentimentele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fale cunostinta unuia cu altuia si incearca sa nu fi vazuta cu celalalt