| Daiana90 a întrebat:

sunt ca drogata, nu stiu ce sa mai fac. duminica trecuta m-am vazut cu un tip de 20 de ani ca m-a tot batut pe facebook la cap (precizez ca il cunosteam putin de la prieteni) si era si seara,m-a sarutat pentru ca mie imi placea de el si ma tinea in brate si de atunci nu ne-am mai vazut deloc.el este un gagicar,are iubita de un an,cand era cu mine mi-a zis ca merge sa se mai intalneasca cu una,mi-a povestit cu cate a avut el relatii intime si e dependent de sex,imi povesteste orice legat de subiectul sex cu detalii, fara jena sau alte chestii.ideea este ca noi ne-am vazut afara ca refuzam sa intru in masina de frica sa nu se intample ceva mai mult...si i-am zis zis ca eu in masina nu intru.si cum afara e frig,el stiind ca in masina nu stam,nu ne-am mai vazut, am incetat sa mai vorbim de a 2-a zi si am stat toata saptamana online sa il astept sa intre,ma gandesc la saruturile lui, sunt o distrusa.nu mai pot fara el.i-am mai dat mesaje,dar la unele nu imi raspunde, pe mes intra doar seara si nu mai zice sa ne vedem si eu inebunescccc.nu vreau sa ajung sa o fac cu el, nu de la varsta asta(apr 17 ani) si ma distruge indiferenta lui,ca nu mai e asa de interesat de mine, imi zice in fata ca imi raspunde greu ca vb cu multe si eu tot suspin ca fraiera.cum sa mi-l scot din minte,nu ma mai pot concentra la nimic, stau doar pe calculator sa il astept sa intrecrying Ce sa fac sa il uit?

11 răspunsuri:
| ursachy a răspuns:

Mama dar cine e asta frate ..casanovalaughing)?

| Vvistula a răspuns:

Uita-te la altul si o sa iti treaca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daiana,nu te prosti.
Nu mai spune că nu poţi face nimic fără el. Poţi face atât de multe lucruri...doar că dramatizezi şi TU accepţi asta.
De mâine, propune-ţi să face ceva interesant... orice.
Făcând ceva care-ţi place, nu te mai gândeşti la el şi treptat, ceea ce simţi o să dispară.
Nu merită o fată ca tine.Fii sigură că poţi face TOTUL fără el, iar această atracţie o să dispară curând. Iubire nu e, deoarece iubirea implică prea multe...

| Demonull a răspuns:

Nu mai e interesat pentru ca i-ai distrus planurile de a ti-o trage in masina. Tipul e independent si la vanatoare dupa minore, ca atata poatehappy

| Bogdan_9316 a răspuns:

Dacă încearcă să mă convingă să fac sex?

„Nu ar fi mai bine să accept?", te-ai putea întreba. „La urma urmei, nu toţi fac asta?"

Stai puţin şi gândeşte-te!

Adevăr: Nu toţi tinerii au relaţii sexuale.

Din statistici reiese că un număr alarmant întreţin relaţii sexuale. De exemplu, un studiu efectuat în Statele Unite a dezvăluit că, până la terminarea liceului, doi din trei tineri îşi încep viaţa sexuală. Dar asta înseamnă că unu din trei, un număr deloc neglijabil, nu şi-au început viaţa sexuală.

Ce se poate spune despre cei din prima categorie? Cercetările au scos la iveală că mulţi dintre aceşti tineri au avut de suportat una sau mai multe dintre următoarele consecinţe:

Remuşcări. Majoritatea tinerilor care au avut relaţii sexuale preconjugale au declarat că, mai târziu, au regretat acest lucru.

Dacă ai avea relaţii sexuale preconjugale ar fi ca şi cum ai folosi un tablou frumos pe post de preş

Neîncredere. După ce doi tineri fac sex, fiecare se întreabă în sinea lui: „Cu cine a mai făcut sex?".

Dezamăgire. În adâncul sufletului, multe fete îşi doresc să fie ocrotite, nu folosite. Şi mulţi băieţi recunosc că nu mai sunt atât de atraşi de o fată care a cedat avansurilor lor.

Concluzia: Corpul tău este mult prea preţios ca să-l pui la dispoziţia oricui. Demonstrează că ai tăria să respecţi porunca lui Dumnezeu de a te abţine de la relaţiile preconjugale. Iar dacă într-o zi te vei căsători, vei putea avea relaţii sexuale şi te vei bucura pe deplin de ele, fiind scutit de îngrijorările, regretele şi sentimentele de nesiguranţă atât de răspândite în rândul celor care au relaţii preconjugale (Proverbele 7:22, 23; 1 Corinteni 7:3).

| Daiana90 explică (pentru Bogdan_9316):

Sunt total de acord cu asta pentru ca stiu ca el doar asta asteapta dar referitor la sexul pana la casatorie mi se pare putin absurd..nu de alta dar daca ma casatoresc la 27 de ani? daca am o relatie serioasa si nu ma casatoresc fiind prea tanara, asta inseamna ca trebuie sa stau asa? nimeni nu va sta cu mine fara relatii sexuale atata timp, nici chiar eu nu rezist. daca erau timpurile de dinainte, da, cand tinerii se casatoreau de la 16 ani sau din faculta, dar acum daca ma casatoresc la 25 de ani trebuie sa stau virgina pana atuncistraight face?

| Bogdan_9316 a răspuns (pentru Daiana90):

Pai tu nu ai citit mai atent? Uite ce ti-am zis : " Corpul tău este mult prea preţios ca să-l pui la dispoziţia oricui. Demonstrează că ai tăria să respecţi porunca lui Dumnezeu de a te abţine de la relaţiile preconjugale. Iar dacă într-o zi te vei căsători, vei putea avea relaţii sexuale şi te vei bucura pe deplin de ele, fiind scutit de îngrijorările, regretele şi sentimentele de nesiguranţă atât de răspândite în rândul celor care au relaţii preconjugale "

Daca ai relatii sexuale inainte de casatorie, ai pacatuit impotriva propiului tau corp plus de asta un pacat in fata lui Dumnezeu.

Dar ce înseamnă asta mai exact? Cuvântul grecesc tradus prin „fornicaţie" nu se referă numai la relaţii sexuale normale, ci şi la o multitudine de acte sexuale necurate. Prin urmare, dacă doi tineri necăsătoriţi fac sex oral sau îşi mângâie organele genitale, ei se fac vinovaţi de fornicaţie.
Dar din punctul de vedere al lui Dumnezeu, mai sunt ei virgini? În Biblie, cuvântul „virgin" este un simbol al purităţii morale (2 Corinteni 11:2–6). Însă acest termen este folosit şi în sens propriu. Biblia ne vorbeşte despre o tânără pe nume Rebeca. Ea era „fecioară şi nici un bărbat nu avusese legături [relaţii sexuale, NW] cu ea" (Geneza 24:16). Interesant este că termenul ebraic tradus prin „relaţii sexuale" se referă nu numai la relaţiile sexuale normale dintre un bărbat şi o femeie, ci şi la alte practici sexuale (Geneza 19:5). Aşadar, potrivit Bibliei, dacă un tânăr practică fornicaţia, sub orice formă a ei, nu poate fi în nici un caz considerat virgin.
Biblia îi îndeamnă cu tărie pe tineri să fugă nu numai de fornicaţie, ci şi de toate formele conduitei necurate care ar putea conduce la fornicaţie (Coloseni 3:5).* Alţii te-ar putea ridiculiza că trăieşti după asemenea norme. „«Habar n-ai ce pierzi!», auzeam întruna în liceu", spune o tânără creştină pe nume Kelly. Însă relaţiile sexuale preconjugale nu sunt altceva decât „desfătarea temporară a păcatului" (Evrei 11:25). În plus, ele pot cauza suferinţă fizică, afectivă şi spirituală de durată.

| DonMecanico a răspuns:

Incearca sa socializezi cu alti baieti, sau iesi afara cu prietenii tai, si sigur o sa-l uiti

| AlexXutzu07 a răspuns:

Buna, imi pare rau ca a trebuit sa se intample asa, dar o sa treci peste aceasta intamplare neplacuta, el nu te iubeste si nu are sentimente pentru tine, gandeste-te la viata ta... o sa intalnesti pe cineva care simte cu adevarat iubirea. Esti la inceput bombonica, si nu trebuie sa suspini dupa cineva care nu merita, el nu vrea o relatie stabila si bazata pe o poveste de iubire, el doreste doar cateva aventuri. Viata ne invata multe, alege ceea ce este bine pentru viata ta, zile senine pline de bucurie si de clipe trandafirii... la revedere!

| 324B21 a răspuns:

Ma, da trebuie sa-l uiti fie ca vrei sau nu! Tipu nu e cine stie ce, si e suparat numai pentru ca n-a reusit sa te ia in masina. Si ce? De ce nu te concentrezi un pic pe scoala, si apoi pe baieti? Asa ar fi mai bine.

| ella12daniel145 a răspuns:

Mda...nu stiu ce sa zic...straight face