| Lisssssssss a întrebat:

sunt Carmen si am o intrebare. Cum as putea sa fac ca un baiat sa isi deschida sufletul in fata mea si sa-mi spuna ce simte fara sa ma minta? Pe scurt, iubitul meu e suparat pe mine de aproximativ doua saptamani, in prima saptamana s-a comportat destul de normal, a fost bland si dulce iar de curand s-a schimbat, e rece si ma minte cand il intreb anumite lucruri. Cum as putea sa il fac sa vorbim ca oamenii, fara minciuni si ascunzisuri? Dau fundita.

20 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Tu ti-ai deschide sufletul in fata unei persoane in care nu ai incredere?
I-ai ascuns niste lucruri,el le-a aflat si nu stie cum sa reactioneze,e bulversat,se simte vandut si,inca,de persoana cea mai apropiata de sufletul lui.
Pune-te in locul lui si vei intelege ca numai o comportare constanta si uniforma din partea ta,il mai poate face sa se reechilibreze si sa redevina iubitul tau dintotdeauna.
Nu insista,faci mai rau.
Ca sa-si deschida sufletul,trebuie sa isi recastige increderea in tine si acum nu poate.
Da-i timp si spatiu si ai rabdare.
Greseala nu e a lui, e a ta, nu il presa si nu-l inghesui sa-ti vorbeasca, lasa-l in apele lui si, poate sa ai noroc si sa isi revina.

| Lisssssssss explică (pentru greece12):

Da, mi l-as deschide... adica doar asa poti vedea daca poti ai incredere in persoana respectiva sau nu. big grin

| greece12 a răspuns (pentru Lisssssssss):

Cand stii din start ca respectiva persoana ti-a inselat increderea, ce sa mai vezi?

| Lisssssssss explică (pentru greece12):

Eu as mai acorda o sansa. orice om merita o a doua sansa.

| greece12 a răspuns (pentru Lisssssssss):

Punctul tau de vedere e cu atat mai corect cu cat iti pledezi cauza, sunt de acord.
Pune-te insa in locul iubitului tau si vei intelege foarte bine prin ce trece.
Da-i timp si ai rabdare, increderea pierduta se recastiga foarte greu...

| madyddd a răspuns:

Nu-l stresa, te rog frumos. Daca vrea sa-ti vorbeasca, o va face. Tu spune-i doar ca esti mereu disponibila sa-l asculti dar nu mai trage de el asa mult. Faptul ca nu il obligi sa iti spuna adevarul ci ii lasi spatiu si timp sa o faca cand vrea, il va linisti in prezenta ta. La scurt timp, va veni el la tine.

| neutrino a răspuns:

Nu prea mai ai cum.

| vocea a răspuns:

Buna carmen, pai mai important decat spusul, sunt faptele, prin fapte vezi daca cu adevarat tine la tine sau nu, daca te-a mintit este clar ca nu prea vrea sa vorbasca despre asta lasa-l pe el sa iti spcuna ce simte cand este pregatit succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca si tu l-ai minti si el s-a prins, drept pentru care poate, in timp a invatat ca in loc sa-l sprijini, cand greseste, l-ai judecat aspru.

Timpul..lasa-l sa curga si arata-i prin fapte ca poate te-a inteles gresit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu stai cu intrebari ca de ce nu "isi deschide sufletul" mai ai de asteptat, de obicei un baiat o face singur, nu vrea sa ii se puna intrebari peste intrebari. cand are chef vb el singur.

| stark47 a răspuns:

Nu ne deschidem sufletul in fata oricui.ce-i ceri tu nu e chiar asa de simplu.
inainte de toate el din anumite motive ori nu are incredere in tine ori nu doreste ca tu sa ai acces la acea parte a lui.una din doua, insa ambele au aceeasi rezolvare.incredere.
invata sa devii o persoana in care el sa se poate increde cu orice, iar la final va avea destula incredere in tine sa te lase inauntru acolo unde vrei tu sa fii

| Lisssssssss explică (pentru stark47):

Cred ca ai dreptate.m-ai putea da niste sfaturi. cum ar trebui sa ii demonstrez ca poate avea incredere din nou in mine?
Din nou. pentru ca am fost certati o perioada. avem 9 luni impreuna.

| stark47 a răspuns (pentru Lisssssssss):

Multe inainte.ideea e ca increderea nu vine usor.insa intr-o relatie depindem unul de altu sa ne ofere starea de bine si de confort de care avem nevoie.cauta asta.cauta ce are el nevoie, ofera-i daca poti(nu ma refer la material sau sexual) ci la simpla stare de bine.incearca sa ii oferi asta

| drug41 a răspuns (pentru stark47):

Stark, te-ai impacat cu iubita ta?

| stark47 a răspuns (pentru drug41):

Nici nu am mai incercat.
consider ca daca aia a fost o perioada mai naspa din viata ei pana acum ar fi trebuit sa isi deschida ochii putin. daca i as fi lipsit macar putin as fi primit totusi un telefon sau macar un beep...insa nu.

| Alexandr a răspuns:

Fii sincera si tu cu el incat sa-si dea seama.Sa nu pari disperata ca sa nu se teama ca te raneste... Funda?

| Lisssssssss explică:

A da, inca ceva. Cand il sun sa vorbim la telefon ca am anumita problema si am nevoie de ajutor, se inmoaie ca sa zic asa si isi da toata silinta sa ma ajute si o face cu placere. Dar cand are treaba si eu il sun fix in momentul ala ca sa fiu draguta cu el si sa avem o conversatie dulce, imi raspunde cu "ai treaba cu mine?" in sensul ca daca trebuie sa ma ajute cu ceva si daca nu imi inchide.

| drug41 a răspuns:

Daca nu i-ai oferit ceea ce trebuie. Evident cauta pe altcineva, o relatie nu se tine doar cu sms-uri si pupuci pe facebook

| AndraaD6 a răspuns:

Am patit si eu asta si motivul era ca cineva i-a spus ca o sa ma despart de el. Cred ca ar trebui sa il intrebi frumos si daca nu spune sincer il iei mai dur. Daca nu ii spui ca va despartiti si ca e vina lui.

| Lisssssssss explică (pentru AndraaD6):

Dar nu vreau sa ne despartim. si nu i-a spus nimeni nimic. Stiu ca e suparat pe mine dn niste lucruri personale si na la inceput dupa ce a aflat s-a purtat frumos totusi si acum din cate am inteles "se razbuna". Dar citeste ce am scris mai jos, ca "razbunarea" lui e de forma.
Nu l-am inselat sau el pe mine sau ceva. Au fost niste lucruri nasoale pe care n-as vrea sa le spun.