Eu nu cred sub nicio forma ca te înșală. Sarcina nu este o perioada roz în viata unei femei.E normal ca ea sa aibă un libido mai scăzut în perioada asta, și probabil și în perioada de alăptare. Trebuie sa o înțelegi și pe ea, e o perioada mai dificila dar totul va fi foarte bine dacă ii ești alături și comunicați. Uneori o sa ai senzația ca nu o mai înțelegi deloc, e normal; Uneori și ea o sa fie confuza, o sa aibă momente și momente, din cauza schimbărilor în urma sarcinii.tu trebuie sa ii dai multa încredere în ea și sa ii fii alături, totul o sa fie bine sunt sigura.Nastere ușoară soției tale!
Ms.Discutasem cu ea intr-o seara, e adevarat.Mi.a zis ca acum se concentreaza doar pe bebe si o inteleg.Am zis ca sa nu ma plictisesc sa incerc sa ii aranjez camera.
Perioada aceasta e un dificila pentru tine, si te inteleg, Lucrurile se vor schimba foarte mult, dupa ce va veni bebelusul pe lume. E normal. O sa vezi cat o sa te schimbi si tu! Minunea aceea din burtica ei o sa va faca nespus de fericiti pe amandoi. O sa astepti sa vii acasa de la lucru si cand o sa vezi bebelusul si mama si o sa ii strangi in brate pe amandoi, o sa fie minunat. Posibil si ca viata voastra sexuala sa se schimbe, insa daca e ceva ce iti doresti, sa ii spui de fiecare data.Mai ales ca acum prioritatea este bebelusul, ea cu siguranta va mai uita sa fie "femeia de alta data " din dormitor.Tu insa sa nu te panichezi, este normal sa se schimbe, toata cheia este sa comunicati, sa ii spui ce iti doresti in asa fel incat sa nu va instrainati. Multa sanatate!
Ms.Tu.as fi dat funda. Abia astept sa fiu tatic, ador bebelusii.
O sa fii un tata grozav! Mult succes
Multumesc.Sper.
Și sigur e copilul tău?
Oricum, în mod normal, la majoritatea femeilor, mai ales după primul trimestru de sarcină, libidoul e mai crescut, nu mai scăzut.
Dar asta nu înseamnă că nu pot fi și excepții. Vorbește deschis cu ea; dacă rămâne la varianta „mi-e mai bine așa", mai rabdă și tu juma' de an, că n-o fi foc. Oricum, după ce apare bebe, o să-ți treacă și ție.
Da este din cauza sarcinii fiindca nu mai are pofta de sex, stai linistit ca dupa ce naste o sa te saturi fiindca o sa intre in calduri.
Daca esti sigur ca este copilul tau nu ai de ce sa iti faci probleme.
Sarcina este cea mai delicata perioada din viata oricarei femei. Fi intelegator cu ea!
E diferit din moment ce e insarcinata. Are pofte, bufeuri, simteca are nevoie de spatiu, e mai greu. Se simte ciudat mna...e insarcinata...momente si emotii noi. Acorda.i ceea ce are nevoie.
Poate parintii tai spera sa nu fii al lor.
Daca o cunosti bine si stii ca nu ar face asta, nu ai dd ce sa iti faci griji. Dar daca e in luna a 5-a poate nu se simte bine. Vezi cum se poarta si ce face, nu o urmari sau ceva. Pur si simplu acorda-i mai multa atentie
Mutubal întreabă: