Sunt in aceeasi situatie, sunt maritata si iubesc un barbat insurat, suntem impreuna de un an de zile, ne iubim extraordinar de mult dar asta e situatia, avem fiecare familie si copii si nu putem decat sa ne iubim in continuare pe ascuns. asa ca nu ai ce face, doar in cazul in care nu sunt copii la mijoc, pentru ca nu putem sa fim noi fericiti si copii sa sufere. oricum iubiti-va in continuare cat de mult se poate, daca cel de langa tine nu-ti ofera destula iubire asta e.
Buna si eu am relatie de acest gen, sunt casatorita si el este, ne iubim foarte mult.simt ca este sufletul meu pereche. dar nu as renunta la familia mea si nici el. ne traim viata. iubirea este frumoasa. imi doresc sa fiu cu el tot timpul dar asta e viata...nu poti avea totul.
Sunt in aceiasi situatie ea casatorita eu casatorit ne iubim si chiar este in raspuns greu de dat. dar. trebuie sa luati o decizie. sa va uitati in jurul vostru sa vedeti ce este daca va place ce este,, implicatiile pentru amindoi, si in final decizia comuna sa fiti sau sa nu fiti impreuna pentru totdeuna
E foarte dificil de dat povete, eu am trecut printr-o situatie asemnatoare care a lasat urme adanci in sufletul meu. Singurul fapt care m-a retinut sa fac miscarea a fost copilul care-l am cu sotia mea. Nu stiu daca am facut bine sau nu, dar am ales sa NU fiu cu femeia pe care o iubeam enorm, care o simteam ca si jumatatea mea in schimbul viitorului fiului meu. E cumplit de dificil!
Nu santem in masura sa condamnam si sa aruncam cu reprosuri,fiecare decide cum e mai bine pentru el, dragoste cu sila nu se poate, iar eu sant pentru dragoste, chiar daca mai traiesc o secunda, un an sau pana la sfarsitul vietii vreau sa traiesc din dragoste.Si ca sa mentineti mereu dragostea vie trebuie sa iubesti in fiecare zi pe cel de langa tine,tandreturile,alintul fac parte din dragoste, iubeste in continuare si vei fi fericit, e frumoasa dragostea, cred ca e singurul lucru pe lumea care ne face frumosi si impliniti, daca iubesti acum sigur vei iubi si la batranete