| AdrianaVochescu a întrebat:

Sunt căsătorită cu soțul meu de 10 ani și până acum am făcut sex normal și ne simțim super. Dar acum el a început să îmi ceara sex oral și insistă să îi fac. Zice că i-ar placea foarte mult. Eu nu vreau sa fac sub nici o formă și nu vreau nici să mi se facă. E scârbos Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca tu nu poti accepta sa practici si nici macar sa iti ofere el tie, aceasta fantezie sexuala extreme de des folosita/practicata probabil de 8-9 din 10 cupluri, ii spui pur si simplu motivul real/adevarat. Probabil ca va intelege si nu va mai readuce in discutie aceasta fantezie sexuala dorita dar si practicata probabil ca de minim 9 din 10 barbati. Insa o asemenea pozitionare si refuz ''incrancenat'' s-ar putea ca in timp sa dauneze intr-o anumita masura armoniei si intelegerii existente pana in present in familia voastra. Nimeni NU iti poate da sfaturi in aceasta problema intr-adevar ''sensibila'' in cazul anumitor femei cu idei mai conservatoare, mai puritane, sau chiar numai/doar scarboase. Analizeaza situatia si discuta cu el problema in mod cat se poate de ''explicit'' d.p.t.d.v. pentru a evita tensiunile care s-ar putea ivi/produce in viitor. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Să îi explici exact ce spui aici.
Probabil să fi primit deja din altă parte, altfel e cam ciudat să îi vină cheful după 10 ani de sex „clasic". Așadar, riscul tău este că va continua (sau va căuta, dacă nu a făcut-o deja) să obțină „fructul oprit" în afara cuplului.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu are rost sa ii faci dca nu vrei, ii explici de ce nu vrei. Sau il pui pe el sa faca primul ca mai mult ca sigur va refuza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca se simtea "super" nu cerea putine condimente in dormitor. zic si eu...