| AdrianaVochescu a întrebat:

Sunt căsătorită cu soțul meu de 10 ani și până acum am făcut sex normal și ne simțim super. Dar acum el a început să îmi ceara sex oral și insistă să îi fac. Zice că i-ar placea foarte mult. Eu nu vreau sa fac sub nici o formă și nu vreau nici să mi se facă. E scârbos Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

În primul rând să vorbești cu el. Deschis, fără falsă pudoare.
Apoi decideți *împreună* ce e de făcut pe viitor.
Nu aici vei găsi răspuns la dilema ta, ci doar în căminul vostru.

20 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De obicei rufele se spala in familie. Nu vad de ce ne-ar interesa pe noi ce faceti voi in viata de cuplu.

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Nu iti place nu-i faci. Clar.

| RAY a răspuns:

Scarbos pe naiba si cimpanzei fac asta si sunt ok, sa va faceti sex oral resiproc, sexul intareste o relatie

| AdrianaVochescu explică (pentru RAY):

Eu nu sunt cimpanzeu

| RAY a răspuns (pentru AdrianaVochescu):

Esti primata

| Violleta2022 a răspuns:

Incercati sa incepeti sexul oral cu o baie in cada, la lumina lumanarilor, multa spuma si sapmanie sau un pahar de vin, ca sa va amerteasca un pic.

| mihai69 a răspuns:

Să îi explici exact ce spui aici.
Probabil să fi primit deja din altă parte, altfel e cam ciudat să îi vină cheful după 10 ani de sex „clasic". Așadar, riscul tău este că va continua (sau va căuta, dacă nu a făcut-o deja) să obțină „fructul oprit" în afara cuplului.

| AdrianaVochescu explică (pentru mihai69):

Și ce să fac in cazul asta?

| mihai69 a răspuns (pentru AdrianaVochescu):

În primul rând să vorbești cu el. Deschis, fără falsă pudoare.
Apoi decideți *împreună* ce e de făcut pe viitor.
Nu aici vei găsi răspuns la dilema ta, ci doar în căminul vostru.

| Freya1 a răspuns:

Poate tu, te simti bine cand faceti sex.
Imi pare rau ca faci parte din categoria de femei ce probabil incet in timp nu o sa mai faca sex cu sotul.Normal ca vrea si el sa faceti si altceva sunt totusi 10 ani de sex clasic trebuie sa mai schimbati locatia, pozitia, tipul macar sa incercati.Nu cred ca ar trebui sa iti fie scarba de sotul tau, nu cred ca are o igiena asa delasatoare sau corpul lui e atat de scarbos.
Daca sunt lucuri pe care nu le-a mai facut pana acum sau pe care le-a mai facut in trecut si ii plac si tu nu i le oferi s-ar putea sa caute in alta parte.Ai putea sa faci un sacrifici sa incerci si in timp sa cadeti de comun acord cum si ce faceti.Trebuie facute si compromisuri nu doar sa asteptam sa primim.

| AdrianaVochescu explică (pentru Freya1):

Nu știu ce să zic... Nu vreau să îmi pierd căsnicia dar nici nu pot sa fac ceva atât de scârbos...

| Freya1 a răspuns (pentru AdrianaVochescu):

Nu trebuie sa ti se para nimic scarbos in corpul sotului tau.
Incearca si fa chistia asta ca nu moare nimeni si spune-i ca ii oferi dar mai rar daca nu iti place.Nu este nimic asa iesit din comun mai ales daca sunteti mai rineri nu de 60 de ani.

| CodrutElian1990 a răspuns:

E foarte greu de dat sfaturi in asemenea caz.
Sa raspund si eu la problema pusa in postari:
1. La inceputul relatiilor sexuale, sexul nu conteaza cum este, sex sa fie. Apoi, dupa ce trece timpul, intervine rutina si trebuie venit in cuplu, inclusiv in sex, cu ceva nou. Cred ca asta isi doreste sotul tau.
2. Intre timp, sexul oral a devenit o parte importanta in viata sexuala multor cupluri, ca parte a preludiului, care cu varsta, cere la barbati mai multa actiune de excitare. Si este foarte placut. Va spun eu, care am facut sex oral atat la femei, cat si la barbati. Singurul lucru este sa fie curatenie desavarsita.
3. Eu consider ca nu-ti iubesti indeajuns sau nu-ti mai iubesti sotul. Daca iubesti pe cineva, iubesti fiecare particica din el.
4. Pofta vine mancand. Asa si aici. Si eu am fost foarte reticent cu sexul oral, dar... fiind foarte excitat nu am mai luat in seama nimic.

Cat priveste intrebarea: ce sa faci, doar tu esti cea care poti sa-ti dai raspunsul. Daca sotul tau te va intelege, o va lua ca pe ceva trecator. Daca nu... si nici tu nu vrei si nu poti sa-i faci, calea divortului este deschisa. Dar nu cred ca sotul tau va risca sa se desparta, stiind ca se afla cauza divortului. Dar atunci sa nu te plangi ca va cauta acest lucru in alta parte.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu are rost sa ii faci daca tu nu vrei din diferite motive, ii explici de ce nu vrei. Sau il pui pe el sa faca primul ca mai mult ca sigur va refuza.

| AlexSalling a răspuns:

Fata, daca nu vrei nu il fa. Asta da, cand barbatul vrea sex oral si nu i se da, poate sa ceara divort. O curiozitate, el t-i la facut ti-e(stii tu, oral)?

| AdrianaVochescu explică (pentru AlexSalling):

Da. Mi-a făcut

| corbulalbrosu a răspuns (pentru AdrianaVochescu):

Ar trebui sa-i spui in mod clar ca accepti ca el sa-ti faca cunilitie dar sa se multumeasca cu atat. S-ar putea chiar sa accepte si sa se conformeze unui astfel de compromis.

| Cristian_Cristi_1986 a răspuns:

Eu sunt curios cati ani ai si in ce secol esti? Hai ca daca iti cerea anal mai intelegeam sa te plangi cu vrajeli gen, e murdar dureros, greu cu clisma.
Daca zici ca iti este scarba incearca sa-i dai cu frisca, miere, ceva care sa nu-ti mai provoace repulsie si dupa cateva miscari din gat te inveti.
Ori daca nu obisnuieste-te cu ideea ca el sex oral primeste din alta parte si poate iti mai vine incuiatu si cu cateva bolii acasa.
Zic incuiat pentru ca el dupa 10 ani de caznicie sa-ti ceara asa ceva rolling on the floor.

| Vali1234gahavjygjaka a răspuns:

Probabil vrea sa mai aprindă o flacara in relație, daca nu vrei asta, poți sa il exciti prin alte metode (niște lenjerie intima sexy, poziția, cum ii vorbești si multe alte lucruri)

| gi4284 a răspuns:

Dacă ai fi fost o **** matura, presupun ca nu ai fi întrebat așa ceva ai aici și ai fi conversat cu presupusul tău "soț". Totuși daca asa e.da și tu dovadă că nu ești un exemplar cretinoid și încearcă sa-ți rezolvi problemele de genu' cu el.