anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt casatorita de 2 ani si inca sunt virgina (mda nu radeti), am 23 de ani sotul meu 20......ne iubim cu adevaraciune dar mi-e frica ca ma va durea ziua cea mare a dezvirginarii, e ca atunci cand incerci sa bagi o banana intr-un inelus. Va rog incurajati-ma sa fac acest pas psihologul n-a putut. happy

11 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.
Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

| Alcyon a răspuns (pentru madyddd):

Asta-i troll precis. Auzi, banana prin inelus laughing

| neutrino a răspuns:

Curaj, dar si bunica mea este inca virgina!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doar el te poate convinge. Trebuie sa ai incredere in sotul tau, sa fii sigura ca va avea grija de tine, ca acel moment va fi perfect. Da, te va durea, dar va fi o durere suportabila si va merita!

In plus, gandeste-te la partenerul tau. Oricat de mult te-ar iubi, gandeste-te ca exagerezi si totul are o limita. Curaj! E un lucru firesc, normal, peste care trebuie sa treci.
E momentul sa faci un nou pas.

| Alicezzz a răspuns:

laughing Te ai gandit mult cand ai pus intrebarea? laughing))

| Public22 a răspuns:

Relaxeaza-te, nu te mai gandi la durere, deoarece durerea va diparea imediat, el trebuie sa fie atent cu tine. Important este preludiul, ca tu sa te lubrefiezi natural. Nu e mare lucru, ce mai faci cand vei fi insarcinata si va trebui sa nasti? eu cred ca aia e durere.

| unknøwn a răspuns:

-Prima dată ai avut un soţ de 30 de ani dependent de mamă.
-A doua oară eşti în clasa a 9-a.
-A treia oară zici că ai 23 de ani, soţul tău 20.

Ai încercat la psihiatru?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru unknøwn):

Era inchis si a zis să incerce aici poate îi mergerolling on the floor

| redy04 a răspuns:

Cum sa fiti asa de... indiferenti? asta ca sa nu va insult. uitati-va dragilor la ce intrebari mai pune respectiv la ce raspunsuri a dat. e ceva baiat/fata care nu stie ca poti sa ii urmaresti activitatea. dar se pare ca nici voi nu acordati importanta la chestia asta. si va mai mirati de ce toate merg prost.

| AngelaMatache892 a răspuns:

Aho, aho, himen si frati! Stati putin si nu sangerati! Voi momentul asteptati si TPU consulati! Iar Cand **** va bagati, la durere rezistati!

| Cristian_Marius_1989 a răspuns:

Faci misto de mine? casatorita la 23 de ani si inca esti virgina? te va durea dar va fi o combinatie de durere si placere...e ceva suportabil.incearca si o sa vezi ca o sa iti placa