| angelinamarc a întrebat:

Buna, sunt casatorita de 3 ani si in viata mea a intervenit un alt barbat de care m-am indragostit. Am inceput sa iesim si sa facem dragoste...eu nu imi pot parasi sotul dar nici nu mai pot juca la dublu, ce sa fac, un sfat va rog...

Răspuns Câştigător
| Evolution a răspuns:

Eu zic ca tu confuzi dragostea cu atractia fizica.
Pe omul ala (amantul) il iubesti sau e doar atractie fizica si e doar un sex mai bun decat sotul tau?
Daca e doar un sex mai bun decat sotul tau, incearca sa inchei fara sa afle el si sa nu mai joci vreodata in viata ta la dublu. Daca te macina gandul si constiinta, incearca sa ii explici ce ai facut si ramane la decizia lui ce o sa faca.
Daca te-ai indragostit de alt barbat si e dragoste si nu doar atractie fizica, nu o sa mearga niciodata cu actualul si trebuie sa ii spui si sa il lasi sa sufere si sa treaca peste. Dar ai distrus un om sa stii...
Ai grija sa nu confuzi anumite lucruri si ca sa iti cunosti jumatatea, trebuie sa te cunosti pe tine!
Nu trebuia sa te casatoresti daca nu stii ce iti doresti! stiu ca in orice relatie de lunga durata apare plictiseala, monotonia si etc. dar astea se alunga prin activitati impreuna, prin chestii noi impreuna. Sunteti o familie se presupune. Asta nu inseamna familie.
Succes!

26 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Atunci ai fost proasta ca te-ai casatorit cu sotul tau. Daca ai un copil va fi greu sa isi vada parintii separati, normal este sa il lasi pentru ca ai dat jos omenia de pe tine. Traieste singura si fwte pe cine vrei

| RAY a răspuns:

Omul nu e o fiinta monogama, de ce nu putem accepta asta? te cred, dragostea tine 3, 4 ani, continua asa,ce sa faci, sa te desparti de sotul pe care il iubesti vs sa te desparti de amantul pentru care simti dorinta sexuala? greu de spus sincer, nu esti imorala, nici de judecat, esti om ca noi toti care visam la monogamie

| Violleta2022 a răspuns:

Cinstit ar fi, sa recunosti ca nu-ti mai iubesti sotul si ca ai relatii extraconjugale cu alt barbat.
Oricum va afla pana la urma si atunci, se va sfarsii prost.

| mihai69 a răspuns:

Cumperi un vibrator și stai cu soțul. Sau divorțezi, și rămâi cu amantul.

| Freya1 a răspuns:

Eu cred ca cu sotul esti doar obisnuita si nu mai este de mult dragoste.O data ce ai format o relatie cu un barbat si te-ai maritat cu el, nu poti peste noapte sa iti gasesti altul si sa spui ca il mai iubesti.
Cantaresteti bine decizia si vezi cu cine iti este mai bine.

| Hammurabi a răspuns:

Pe bune? Te-ai îndrăgostit de alt bărbat dar nu îți poți părăsi soțul? De ce?
Te-ai gândit tu că nu e suficient că l-ai înșelat, mai trebuie să-l și chinui. Sau vechea poveste : vai, îi iubesc pe amândoi și nu pot renunța la niciunul... nu? laughing
Vorba lui Andrei Pleșu, probabil faci parte din categoria "curvelor de înaltă moralitate" rolling on the floor

| mentholinks a răspuns:

Ai ocazia sa faci DP daca vorbesti cu sotul si e de acord.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Pune in ordine viata de familie; discuta cu sotul despre "distanta" aparuta pe parcurs si... fiecare pe drumul sau!

| HazelEyes77 a răspuns:

Tu esti singura care poate lua o decizie fiind vorba de viata ta personala aici. Gandeste te bine ce iti doresti sau mai bine zis cu cine doresti sa ramai. Nu e ok sa joci la doua capete. Sotul tau nu merite sa fie tratat in modul asta. Daca nu mai simti nimic pentru el puneti punct si mergeti fiecare pe cai separate. Nu stiu ce e intre tine si barbatul acela dar sa speram ca nu e doar pasiune si atractie fizica doar fiindca aia se stinge repede. In fine tu stii ce e mai bine pentru tine eu nu sunt aici sa judec pe nimeni. Numai bine

| Necunoscut112 a răspuns:

Corect e să îţi asumi divorţul. Însă dacă nu vrei să îl pierzi, îi poți spune ce ai făcut şi decideţi împreună dacă are rost să continuaţi sau nu, şi presupunând că soţul ar vrea să îţi dea o a doua şansă, trebuie să renunţi la legătura cu amantul. Totuşi cred că cel mai bine pentru toată lumea e să divorţezi şi să îţi vezi de viaţă, cu amantul sau cu altul. Peste înşelat nu se trece aşa uşor, dar probabil nici amantul nu ar vrea să îşi ia o soţie care înşeală fără nicio oprelişte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfat? Renunta la 1 din 2. Simplu. Renunta la sot. Daca il iubeai nu cred ca fugeai sa te f""" cu altul. Zic si eu...

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Una e iubirea alta e dorinta sexuala, tu acum nu esti gay sau asexual ca iubesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa si noi cu ce putem sa te ajutam? Sa te intrebam "de ce te-ai mai casatorit?", sau? Pai poate ii spui si sotului atunci ca pe el ai sa-l tii doar de statut social, de sclav, eventual sa te si intretina, in timp ce tu esti cu altul'. Pai bravo! Ce mai astepti? Vezi poate va da sotul' si de-o inghetata cu vanilie sa iesiti mai pe seara la o plimbare, asa ca de incheierea unei afaceri bune. Esti de vis tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu il poti parasi? Ti se pare ca-i face vreun bine relatia cu tine? laughing Esti o egoista. Iti bati joc de sotul tau si te gandesti numai la tine, ca vai, NU IL POTI PARASI. Spune-i ce faci, te paraseste el, nu trebuie s-o faci tu.

| ShamelessQboy a răspuns:

Nu cred ca ar trebui să vă despărțiți!
Cel mai bine ar fi sa discuți cu soțul, si sa-l faci sa inteleaga si sa accepte situația, si iubita mea e cam la fel, dar noi ne-am inteles si am depășit acele bariere.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ShamelessQboy):

Ai de pana mea, tu probabil nu ai avea nici o treaba chiar daca face sex cu altul langa tine
Numele chiar ti se potriveste frate, eu i-as fi aratat usa sau as fi pus-o sa dea niste limbi la fund daca vrea iertare.
Cat de fraier poti fi? Tipa probabil incã se roagã sa ai tupeu sa te desparti de ea laughing Acu pe bune

| ShamelessQboy a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu inteleg de ce crezi ca toti ar treburi sa fie asa tradiționaliști ca tine! Iubita este foarte fericită cu mine pentru că am acceptat o asa cum este cu toate fanteziile ei si da sa stii facem sex in 3 si swing, ce ti se pare rau in asta? Nu confundăm dragostea cu sexul!
Dar tu fiind orbit de gelozie, nu ai accepta ca si alt băiat sa iti facă iubita fericită si asta pentru că nu o iubești cu adevărat, cred ca ti-o consideri un obiect personal sau ceva de genul.

Răspuns utilizator avertizat
| Logann a răspuns:

Nu e de glumit cu barbarii astia. Azi le dai niste "dragoste" maine iau imperiul. Grija la neagirja.

| VICTORTPURO a răspuns:

Nu il poti parasi? dar tu ce faci acum este corect in opinia ta? ai tradat omul cu care ai intemeiat un viitor acum 3 ani in urma, mai bine ii spui adevarul, si va luati adio unul de la altul, punete tu in locul lui si spune daca ti-ar placea ca sotul tau sa umble cu alte femei in timp ce tu stai acasa si gatesti, faci curat, probabil ti-ar placea la nebunie sa traiesti asa? spune-i adevarul si vezi ce iese, dar este foarte urat din partea ta ca ai procedat asa, rusine, esti o viitoare mama si ce exemplu vei fi tu cu asa comportament?

| Mandreiv a răspuns:

Corect si demn ar fi sa renunti la relatia cu sotul tau si sa divortezi si sa iti vezi in continuare de viata pe care ai inceput-o. Cred ca ceea ce ai facut sau ceea ce s-a intamplat o sa afecteze si pe viitor sau poate chiar daca lucrurile se rezolva cu sotul tau si totul va fi bine cat va dura pana cand vei face o alta abatere. Nu cred ca ii demn ca soțul tău sa treacă prin asa ceva, macar din respect pentru el, pentru ceea ce a fost pentru tine și lângă tine divorteaza de el.

| ZmeuNinja1980 a răspuns:

Distreaza-te femeie, esti libera big grin

| agrisan a răspuns:

Eu cred ca este vorba de o gandire biunivoca, de femeie care-si urmareste doar interesul propriu. Nu m-ar mira daca sotul ar fi un fel de intretinator - prin veniturile pe care le are - a acestei femei, iar cel cu care face dragoste, este doar pentru acest lucru. Firea multor femei este recunoscuta de a fi duplicitara.
Daca nu stiati, sunt trei tipuri de femei: femei care pot fitinute in familie cu p..., femei care pot fi tinute in familie cu bani si femei care nu pot tinute nici cu una, nici cu alta.
Vrei un sfat? Nu-l mai chinui pe sot! Pleaca si vezi-ti de "foamea" ta de p...
O persoana cu bun simt si cu un caracter demn, renunta la unele atractii si chiar la unele avantaje, pentru binele familiei, sa nu mai zic despre faptul ca asa trebuie sa fie un OM.
Daca doar dupa trei ani de casnicie s-a intamplat acest lucru, presupun ca si casatoria a fost bazata pe niscavai interese.
Cat priveste faptul ca nu-ti poti parasi sotul se aplica proverbul romanesc: "Nu pleaca câinii de la macelarie."

| iTzLiviu a răspuns:

Asa femei ca tine nu merita sa fie ajutate straight face

| angelinamarc explică (pentru iTzLiviu):

Off se mai inampla asta e ma fe ras oricum

| MarioDesteptu a răspuns:

Corect ar fi sa nu il tradezi pe sotul tau si tu doar sa ramai cu sotul care te-ai casatorit de prima data