Esti prea mica pentru sex! Normal era sa va delectati cu Petting, nu sa vreti sex!
Daca ai sa ne scrii apoi dupa o luna ca nu stii ce sa mai faci, ca te-a parasit, si nici nu ti-a placut?!
Chiar daca nu ne-ai scris varsta lui, daca nu-si da seama ca esti prea mica, inseamna ca si el e foarte tanar, habar nu are ce e aia responsabilitate si riscuri (nu uita ca daca ramai gravida, "e problema ta"!, asa ca nu te juca cu focul!
Risti prea mult si nu merita! Repet, cu Petting va puteti simti extraordinar!, daca nu ii ajunge, inseamna ca nu tine destul de mult la tine!
Tu chiar nu iti dai seama ca nu ai nici cea mai mica garantie?! daca va spune ca nu se simte (destul de) bine cu tine?!, si ca a crezut ca va fi altfel?!
El va termina imediat!, iar tu nu vei apuca sa simti aproape nimic, mai ales din cauza emotiilor!
Faptul ca ti-ai rupt himenul nu trrebuie sa te faca sa te simti obligata sa incepi sexul!
Sau o faci ca sa fi in rand cu celelalte prietene, sau colege?!
Fii desteapta, si mai stai asa pana la 18 ani! cel putin! nu pierzi absolut nimic! - si asa te vei putea convinge cu adevarat daca, si cat de mult "te iubeste!"...
Si oricum, mare atentie la igiena mainilor si a zonei genitale!
Vorbeste intai cu parintii tai. Dat fiind ca stii ca ti s-a rupt himenul, inseamna ca te poti duce la ginecolog. Fiindca esti atat de mica, nu o poti face singura, prin urmare, discuta cu parintii tai si daca ei sunt ed acord, mergeti impreuna la ginecolog si vezi ce te sfatuieste si medicul. Tine cont ca, din cauza inceperii vietii sexuale prea repede, vei fi nevoita toata viata ta sa te duci la fiecare 6 luni la ginecolog (gandeste-te bine daca iti asumi acest mod de viata, daca ti-l doresti).
Pai sincer ai fi putut sa faci chiar daca erai virgina. Daca tu asta iti doresti si crezi ca vrei si poti sa ii satisfaci placerea lui cat si tie cred nu stiu ce te'ar inpiedica sa faci asta avand in vadere ca va iubiti foarte mult dupa cum spuneai. Acum nu stiu gandeste-te si tu si fa ce iti spune inima nu ce iti spun alte persoane. Succes. Popix :*