Dap... mi s a intamplat...
Doar incearca sa legi o prieteni stransa cu el si va fi sufficient, spune-i chestii din viata ta, povesti, detalii ( ne omorati cu astea) si la final includel in grpul de prietene... o sa inteleaga aluzia. Eventual fa-ti un prieten( asta e mai dur) si se va inovati pe sine pentru ca nu ti a spus ca te place(pare cam timid).Sau, daca chiar esti amabila cu noi, astia timizi, cauta i o prietena sau spune-i ca il place cineva. Daca l asi cunoaste i asi spune sa nu dezvole sentimente prea profunde pentru tine din moment ce ni stie daca il placi. Acum, fosta mea "crush" e ca o surioara pentru mine, nu m am suparat de loc. E bine sa termini cu el daca nu iti place, oricum, pare destul de rezistent daca a suportat 2 ani cu acelasi emotii fara semne de afectivitate.
". Îi permit toate astea pentru ca ma iubeste, bla bla bla"- Aham. Tu realizezi ca ii dai sperante false, nu? Pur si simplu ii spui ca nu iti place de el si gata. Oricum o sa sufere, dar ai si tu dreptul sa fii fericita.
Saracul )
fii mai dura, distanta... tu daca ii accepti prostiile alea o sa tot continue
Bafta, o sa ai nevoie
Ii explici ca intre voi nu poate fi mai mult decat o relatie de prietenie.De asemenea ii spui ca tu simti atractia de iubire fata de o alta persoana.Nu are nici un motiv sa sesupere.
Iti place ca iti da cadouri ?
Daca aveai minte ii spuneai sincer si raspicat ca nu simti nimic pentru el sa nu isi faca sperante desarte dar na ..cum spuneam.
Cine mai da cadou de 1 martie. Ziua ta etc!?
Din moment ce îl consideri doar un simplu coleg de clasă atunci de ce îl laşi să se aproprie atât de mult de tine? -_-
Nu-l vezi nici măcar ca pe un amic.
Dragutzica2 întreabă:
liliana77any întreabă: