| iuliana12345678910 a întrebat:

Sunt clasa a 8a si plac un baiat de a 7a. Ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Plac un baiat, acesta a aflat ca il plac de la o prietena de-a mea si i-a spus ca nu simte nimic pentru mine si ca place o alta fata, dar mereu cand ne intalnim se uita in ochii mei, mereu ma priveste.(si ma priveste frumos), dupa ce face ceva se intoarce sa vada daca am observat/daca rad. am tot incercat sa-l uit, sa nu ma mai gandesc la el. Si sa-mi vad de viata. Am incercat sa-l las in spate si sa incerc sa nu imi mai pese de el. Dar nu pot. Acum un an si ceva. Nu mi-a placut de el, chiar nu-l suportam. Apoi mi-am dat seama ca n-ar trebui sa judec asa oamenii. Si am zis sa-i dau o sansa. Fara sa-mi dau seama m-am indragostit de el usor-usor.
A primit pe ask.fm niste intrebari cu anonim, a crezut ca eu i le puneam. Si mi-a dat mesaj in care m-a i trebat daca el ii puneam intrebarile. Eu nestiind la ce se refera l-am intrebat despre ce e vorba. ( pe ask erau intrebari despre fata pe care o place). Acolo am vorbit putin. Si cand l-am intrebat cine e fata pe care o place n-a mai raspuns.
Ma rog, inainte sa se intample chestia cu intrebarile pe ask.fm o prietena de-a mea s-a dus la el si l-a intrebat pe cine place. El i-a spus ca pe una de a 8a iar ea i-a spus sa-i spuna pentru ca si ea stie o fata de-a 8a care il place si ca poate e aceasi fata. Insa raspunsul tipului a fost " eeee."
El stie ca eu si tipa aia suntem prietene. Ne-a mai vazut vorbind.
Ma simt aiurea de fiecare data cand trec pe langa el, pentru ca stie ca il plac. Si chiar il plac, nu-mi pasa ca e mai mic si nu stiu cum sa-i arat ca eu chiar tin la el. Nici nu vrea sa vorbim. De fiecare data cand ii dadeam cate un mesaj, nu-mi raspundea. Chiar vrea sa vada ca tin la el si ca as face orice pt el. Dar nu stiu cum. Eu nu zic ca as vrea sa ma placa. Vreau sa fim macar prieteni si sa aiba incredere in mine. Insa nu stiu cum sa ma imprietenesc cu el. Din cate am vazut nu prea vrea. Ceva sfaturi va rog? Eu ma gandesc. Ca ar fi putut sa-mi dea un mesaj sau sa-mi spuna un buna, a aflat ca il plac si daca chiar i-ar fi pasat mi-ar fi zis ceva. Zic si eu. Acum nu stiu. Cand il vad pe el simt o state foarte frumoasa in interiorul meu parca as fi doar eu si cu el si nimeni altcineva in jur.
*multumesc mult pt ajutor* cel mai bun raspuns primeste funda:*

Răspuns Câştigător
| RobertFHC a răspuns:

E bine ca a aflat indirect ca tu-l placi, ca nu e ok ca o fata sa-i spuna unui baiat ca-l place, eu sunt mai de moda veche.
Dupa ce a aflat ca tu il placi, daca era interesat. te cauta, iti lasa un mesaj cel putin, dar asa. nu stiu.
Daca ii place de alta fata. nu prea ai ce face decat sa-l intelegi si sa-l astepti(daca e cazul si asta simti), dar cel mai bine ar fi sa nu-l mai bagi in seama, asta include sa nu te mai uiti la el.
Dupa. daca chiar ii pasa o sa vina la tine si o sa te intrebe de ce nu-l bagi in seama sau cel putin ce ai.

Sper ca te-am ajutat happy

3 răspunsuri:
| ginadr a răspuns:

Eu zic sa nu te mai chinui cu el daca chiar vrea ceva cu tine va veni singur, lasa-l pe el sa faca primul pas si tu stai relaxata sa nu vada ca te topesti dupa el

| mihai69 a răspuns:

Viața nu e așa de grea cum pare la prima vedere. Ia nu-l mai băga de loc în seamă, nu te mai uita la el, treci pe alt trotuar dacă îl vezi venind...
Dacă are ceva pentru tine, va căuta el să îți atragă atenția. Dacă nu, mai sunt destui care te-ar vrea aproape...

| Didishorr a răspuns:

Pai, poate tu esti aia de a 8-a pe care o place. Incearca sa te faci ca nu-ti pasa si sa-l ignori total. Asa poate face el primul pas