E bine ca a aflat indirect ca tu-l placi, ca nu e ok ca o fata sa-i spuna unui baiat ca-l place, eu sunt mai de moda veche.
Dupa ce a aflat ca tu il placi, daca era interesat. te cauta, iti lasa un mesaj cel putin, dar asa. nu stiu.
Daca ii place de alta fata. nu prea ai ce face decat sa-l intelegi si sa-l astepti(daca e cazul si asta simti), dar cel mai bine ar fi sa nu-l mai bagi in seama, asta include sa nu te mai uiti la el.
Dupa. daca chiar ii pasa o sa vina la tine si o sa te intrebe de ce nu-l bagi in seama sau cel putin ce ai.
Sper ca te-am ajutat
Eu zic sa nu te mai chinui cu el daca chiar vrea ceva cu tine va veni singur, lasa-l pe el sa faca primul pas si tu stai relaxata sa nu vada ca te topesti dupa el
Viața nu e așa de grea cum pare la prima vedere. Ia nu-l mai băga de loc în seamă, nu te mai uita la el, treci pe alt trotuar dacă îl vezi venind...
Dacă are ceva pentru tine, va căuta el să îți atragă atenția. Dacă nu, mai sunt destui care te-ar vrea aproape...
Pai, poate tu esti aia de a 8-a pe care o place. Incearca sa te faci ca nu-ti pasa si sa-l ignori total. Asa poate face el primul pas